Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Antonescu: Nu s-a facut niciun troc cu Johannis pe intrarea in PNL contra Sibiu capitala regionala

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi că primarului Sibiului Klaus Johannis nu i s-a promis nimic în schimbul intrării sale în PNL. Pe de altă parte, Antonescu a catalogat declarațiile minsitrului Niță, care l-a atacat pe Johannis, ca fiind "necolegiale şi nepotrivite". "Sunt comentarii nepotrivite, dar nu am să fac şi eu la rândul meu aceeaşi greşeală să mă apuc să fac comentarii despre domnul Niţă. Cred că sunt comentarii nepotrivite, necolegiale, nu s-a făcut niciun troc. Domnul Niţă, cu tot respectul, nu are nicio calitate să cenzureze intrările sau ieşirile din PNL. Domnul Johannis nu a făcut niciun troc sau cineva cu domnul Iohannis, pe niciun subiect", a declarat Crin Antonescu, citat de Mediafax. Ministrul delegat al Energiei, Constantin Niță a declarat pe blogul său că niciodată Sibiul nu va putea fi capitală regională în fața Brașovului. "Domnul Johannis a declarat, zilele trecute, cu o seninătate şi cu o îndrăzneală extraordinare că unul dintre scopurile principale pentru care a intrat în PNL este să ajute Sibiul să devină capitala Regiunii Centru în urma împărţirii adimistrative, iar dumnealui, implicit, să devină guvernator. Pe scurt: «Scopul scuză mijloacele». De altfel, a ţinut şi să-şi ceară scuze în faţa sibienilor că a făcut un lucru atât de «ruşinos» şi a intrat în politică. Este de neacceptat o astfel de poziţie din partea dlui. Iohannis", a scris Niţă, luni, pe blogul său. Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, în 28 februarie, răspunzând unei întrebări, că unul dintre motivele pentru care a intrat în PNL a fost ca Sibiu să devină capitală de regiune, afirmând că va face tot ce poate în acest sens, deşi funcţia pe care o are în partid nu garantează realizarea dezideratului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Foto

Acum 9 ani

Explicatie foto: Cazan se scobeste in nas pregatind o bilutza pentru masa de pranz a Cäcäräului.
Raspunde

a.b.

Acum 9 ani

comenttariile acestui Niță,subliniaza ,unitatea de nezdruncinat,a alianței us-l
Raspunde

cazangiul

Acum 9 ani

sa puna capitala regiunii centru la caracal, astfel impaca si capra si varza
Raspunde

capitala

Acum 9 ani

ba da ce este atita agitatie unde trebuie capitala regionala am inpresia ca astia care va deveni capitala vor putea fura in detrimentu celorlanti comunisti vau spalat creierile asa gindeau la noi totu si la restu firimituri asa a ajuns iasovu acum s-a se laude ascos SIBIUL din contex cu sprijinu activistilor de partid au izolat din nod de cale ferata internationala ne-a facut secundara ne tine gunoiul in mijlocu orasului [ gara] ce ar fi ca tot vor capitala s-a incarcam gunoaiele de pe calea ferata si sa le ducem la iei nu de alta s-a se bucure si iei de confortu pe care il avem noi in SIBIU IN PERIOADA de trista amintire 5 blocuri in gara mica la iasov 2 cartiere cu sute de blocuri ma refer la tractoru si stg rosu desi cerererea in SIBIU ERA mai mare peste 20 000 acum ce gindescne face pe noi pol economic ne tragem aeroport cum au procedat si cu constructia gari bani furati de la SIBIENI SIU ACUM NE LAUDAM CA NOI AVEM SI VOI NU AVETI
Raspunde

Maia

Acum 9 ani

Nu s-a facut troc s-a facut troaca !
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Daca Johannis o intrat in PNL pentru ca Sibiul sa fie capitala regiunii Centru, si ii va reusi, va fi iertat de toate \"relele\" si va deveni un simbol al Sibiului, istoria il asteapta :). Lasand gluma la o parte, nu mai vad alt Sibian capabil de a coagula fortele politice precum a facut-o el, sper sa-i reuseasca faza cu capitala regiunii altfel e terminat politic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus