Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Lady Gaga devine doamna Kinnley vara aceasta

Lady Gaga se va căsători cu iubitul ei în vara acestui an, a declarat DJ-ul Lady Starlight, o bună prietenă a artistei americane.

Lady Gaga şi Taylor Kinney, un actor devenit cunoscut graţie rolului din serialul de televiziune "Vampire Diaries", au o relaţie care a început în septembrie 2011, după ce artista l-a invitat pe actor să apară în videoclipul piesei sale "You And I", informează thesun.co.uk.

Potrivit prietenilor acestora, relaţia dintre Lady Gaga şi Taylor Kinney a devenit una destul de serioasă, iar cei doi artişti intenţionează să se căsătorească, în momentul în care agendele lor de lucru vor deveni ceva mai puţin aglomerate. Acest lucru s-ar putea produce în luna iulie.

  Lady Gaga şi Taylor Kinney locuiesc deja împreună într-o vilă din Chicago, unde cântăreaţa îşi petrece convalescenţa după operaţia la şold, iar actorul filmează pentru un nou serial TV.

"Mi-a spus că el este alesul ei şi poţi să îţi dai seama de asta imediat ce îi vezi împreună. Sunt făcuţi unul pentru celălalt. La început am crezut că el arăta mult prea bine pentru a fi un tip de treabă, dar acum cred că e un bărbat minunat. Din câte am auzit, şi nu cred că voi dezvălui un secret, se pare că ei sunt pregătiţi pentru a se căsători în acest an", a declarat DJ-ul Lady Starlight, o bună prietenă a cântăreţei Lady Gaga.

"Există o perioadă în vara acestui an când în programul lui de filmări va exista o pauză, iar angajamentele ei concertistice şi de înregistrări vor fi minimale. Aşteptaţi-vă la un anunţ oficial cât de curând. Ea petrece mult timp la Chicago, pentru că Taylor trebuie să filmeze acolo", a adăugat Lady Starlight.

Lady Gaga a fost operată la sfârşitul lunii februarie din cauza unei fisuri apărute în cartilagiul de la şoldul drept, o afecţiune care a determinat-o pe artista americană să îşi anuleze toate concertele rămase din turneul ei mondial, "Born This Way Ball", început în urmă cu doi ani.

Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

unu\'

Acum 11 ani

Soug***lui GBZ
Raspunde

GBZ

Acum 11 ani

Au contraire, eu soug PÖULA lu unu\'
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus