Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Incepe curatenia de primavara. Vezi cand se ridica deseurile vegetale

La curățenia de primăvară demarată de administrația locală prin firmele subcontractate sunt invitați să participe și sibienii. Din prima zi a săptămânii viitoare, firmele de salubritate din oraș vor lucra în diferite cartiere, de unde vor ridica, în mod gratuit, deșeurile vegetale strânse în urma curățeniei de primăvară de către sibienii care participă la această acțiune.
"Sibienii sunt rugaţi să participe la această acţiune prin toaletări, Primăria urmând să asigure transportul deşeurilor vegetale rezultate în urma toaletărilor din zonele de blocuri, conform unui grafic prestabilit. Subliniem faptul că vor fi ridicate doar deşeuri vegetale rezultate în urma toaletării vegetaţiei şi nu deşeuri menajere din gospodării”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.
În perioada următoare, firmele de salubritate vor curăța malurile Cibinului şi zona Calea Şurii Mici. ”De asemenea, vor fi curăţate de vegetaţie zona cimitirului din Turnişor, zona pârâurilor Rosbach şi Valea Rece, zona străzii Ceaikovski şi Podului, Valea Săpunului, Calea Poplăcii (ieşire spre staţia de apă) şi zona Lacul lui Binder.  Şi băncile din Parcul Tineretului, Parcul Sub Arini şi din zona verde de pe strada Hermann Oberth vor fi spălate. DPC va completa în această perioadă şi pietrişul din locurile de joacă”.


Zilele în care vor fi ridicate deșeurile vegetale

În 18 martie şi 3 aprilie vor fi ridicate deşeuri din cartierul Terezian,
În 19 martie şi 4 aprilie vor fi ridicate deşeuri din cartierul Ţiglari
În 20 martie şi 5 aprilie vor fi ridicate deşeuri din cartierul Turnişor
În 21 martie şi 8 aprilie vor fi ridicate deşeuri din cartierul Ştrand
În 22 martie şi 9 aprilie vor fi ridicate deşeuri din cartierul Valea Aurie
În 25 martie şi 10 aprilie vor fi ridicate deşeuri din cartierul Hipodrom
În 27 martie şi 11 aprilie vor fi ridicate deşeuri din cartierul Vasile Aaron
În 28 martie şi 12 aprilie vor fi ridicate deşeuri din zona Compa şi Ştefan cel Mare
În 29 martie şi 15 aprilie vor fi ridicate deşeurile din zona Ceferiştilor, C. Noica şi zona blocurilor de pe strada Şcoala de Înot
În 1 şi 16 aprilie vor fi ridicate deşeurile din zona Gării
În 2 şi 17 aprilie vor fi ridicate deşeurile din zona Calea Şurii Mari, Gara Turnişor, Traian Demetrescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Victoria Popa

Acum 11 ani

Oare in incinta Cimitirului Municipal nu curata nimeni vegetatia dintre morminte?!? Doar taxe se iau? Sa se ia exemplu de la cimitirele din Vest. S-au facut lucrari fara cap, vezi iesirea dinspre Calea Cisnadiei: s-a inaltat drumul iar multe mormite s-au umplut cu apa, fara a avea unde sa se scurga.
Raspunde

ambiguitati

Acum 11 ani

Oare strada Moldoveanu si strazile cu care ea se intersecteaza fac parte din zona St. cel Mare sau din Ceferistilor. N-ar fi rau daca acest program s-ar prezenta detaliat si ar cuprinde toate strazile din Sibiu sau s-ar gasi afisat pe saitul Primariei Sibiu. Cu multumiri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus