Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Concurs de Pasti in Shopping City Sibiu

Shopping City Sibiu organizează până pe 1 mai o campanie de Paște în cadrul căreia clienții au parte de câștiguri garantate.

Persoanele care achiziționează produse în valoare de minim 150 lei pe un singur bon de casă din orice magazin prezent în centrul comercial Shopping City Sibiu, primesc un tichet răzuibil de la Info Point-ul din Promenada Mall (zona Douglas) și câștigă unul din premiile puse în joc: un dormitor Mobexpert, un smart TV Samsung oferit de Altex, 5 vouchere de cumpărături de 100 lei și 10 mascote Domo, 10 gift card-uri Mobexpert, 300 de iepurași de pluș, 1.000 cozonaci Real, 1.000 iepurași de ciocolată și 1.000 produse cosmetice Oriflame.

Pentru mai multe informații privind campania si regulamentul de concurs accesați pagina de Facebook a Shopping City Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus