Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
17°C

Vasile Blaga vine la Sibiu, la dezbaterea pe educatie

PDL va prezenta la Sibiu strategia PDL pe educație, iar invitatul de marcă al evenimentului este chiar președintele partidului, Vasile Blaga. ”Este o strategie națională pe care partidul o propune cu un set de politici publice pentru a răspunde cerințelor din învățământul românesc, dar în același timp pentru a răspunde nevoilor de adaptabilitate a învățământulșlui românesc la piața muncii și la cerințele internaționale”, a declarat vicepreședintele PDL Raluca Turcan, cea care conduce departamentul de educația din cadrul partidului. 
Evenimentul denumit ”Educația, cu adevărat o prioritate națională”se va desfășura joi, de la ora 15.00, la sediul MHS (MAN) de pe str. Salzburg nr. 58.  
La acestă dezbatere vor participa pe lângă liderul PDL, membri ai comisiei de educaţie din PDL şi din Parlamentul României, lideri politici, profesori şi părinţi, foşti miniştri de resort şi specialişti în domeniul educaţiei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ema

Acum 9 ani

HUOOOO !!!!!!!!!! Nemernicii dracului !!!! Sa faca educatie acolo, in sudul lor !
Raspunde

barbu

Acum 9 ani

Il recunoasteti cumva pe cetateanul din poza cu Blaga? este desigur Tichindelean de la Directia sanitar-veterinara,nou membru PSD,primit de curand de seful cel mare...Cindrea pentru a ridica partidul... Acest jeg de doctor veterinar se plimba prin toate partidele pentru a ramane director... ce lume ,ce oameni.Cum sa mergem inainte cu asemenea nulitati?
Raspunde

Jigodii ordinare.

Acum 9 ani

Sunteti penibili,mizerabili,ipocriti,nu-mi gasesc cuvinte sa va calific,imi este greu sa cred ca exista asemenea specimene in lumea asta.Dupa ce ati distrus si taiat tot,dupa ce v-ati batut joc de romani in ultimul hal,aveti tupeul jegos sa vorbiti de prioritati?Voi,ghilotine portocalii?Cat despre Tichindelean,la ce sa te astepti de la un pupincurist?Asta a lins tot ce a fost de lins,si-a scos banii din buzunar,fara numar,numai sa ramana director,ca altfel,vai mama lui!Stii cum ii proverbul,\"Prostul daca nu-i fudul,nu-i prost destul\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus