Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Dezbaterea pe educatie s-a amanat

Din cauza unui eveniment nefericit, dezbaterea strategiei pe educație nu se mai ține pe 6 iunie, ci pe 3 iulie, au anunțat democrat liberalii într-un comunicat de presă. PDL Sibiu a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute prezența la Sibiu la acest eveniment a președintelui partidului, Vasile Blaga. ”Este o strategie națională pe care partidul o propune cu un set de politici publice pentru a răspunde cerințelor din învățământul românesc, dar în același timp pentru a răspunde nevoilor de adaptabilitate a învățământulșlui românesc la piața muncii și la cerințele internaționale”, a declarat vicepreședintele PDL Raluca Turcan, cea care conduce departamentul de educația din cadrul partidului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 157

Comentarii

5 comentarii

Nae

Acum 8 ani

apai daca educatia o faceti cu bashinosu al din dreapta, agramat si incult ca o ciubota si comunist patibular , ne-am dat dracu!
Raspunde

Nae

Acum 8 ani

Rectific: bashinosu al din stanga
Raspunde

cugetator

Acum 8 ani

dar are ceva cu mafia gazelor , au inceput sa fuga , corabia se scufunda . Cind ma gindesc tatal meu era in stare sa se certe cu mine pentru pdl si basescu , care a dat mina si primit la cotroceni de citeva ori . Dar a murit cu oful ca 22 ani sa luptat in justitie , pina a murit , ca s-ai de-a fondul proprietatea drepturile de despagubire ,a casei demolate . Amagindu-l ca se rezolva miine , poimiine si niciodata pdl nu a zis nimic .Iar ei furau miliarde , cu mafia gazelor medias , vami , intreprinderi distruse , ect.
Raspunde

accident nefericit ?

Acum 8 ani

lui bleaga i s-o beregat uscata.
Raspunde

WkiUAcfoGx8

Acum 8 ani

What is an arm or a leg value? What is the cost of recurring back pain? These are questions that juries, insurance adjusters, and Quotes Chimp have grappled with every working day for years in states that have flaw laws.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus