Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Johannis lanseaza ipoteza unui candidat comun pentru PNL si FDGR

Primarul Sibiului , prim-vicepresedintele Partidului National Liberal din Romania , Klaus Johannis , a afirmat in emisiunea “Raluca si Razvan” de la Eveniment Tv ca dupa parerea sa nu vor exista candidati diferiti ai FDGR si ai PNL la alegerile locale. “Nu am discutat inca despre asa ceva nici in FDGR si nici in PNL , insa parerea mea este ca va exista o colaborare. Nu cred ca FDGR si PNL vor avea la Sibiu , in alegerile locale cate un candidat la Primarie. O sa fie mai degraba o colaborare decat o concurare” -a spus Klaus Johannis.

Vorbind despre regionalizare prim-vicepresedintele liberal a declarat la emisiunea tv ca varianta alaturarii judetelor Alba , Sibiu si Hunedoara este una dintre variante, insa are si puncte slabe: ” o regiune mica este o regiune mai slaba. Pe de alta parte , e drept , daca o sa fim in formula aceasta va disparea tensiunea mare , foarte mare, dintre Sibiu si Brasov cu privire la capitala ” -a spus Johannis. Intrebat fiind daca in aceasta varianta sansele Sibiului de a deveni capitala cresc primarul a afirmat categoric ca da.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

hi, hi

Acum 10 ani

Si acel candidat comun PNL - FDGR o sa fie chiar el, maritul conducator, nu?
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Daca merge tot asa, Johannis va fi dat afara din Forumul German..Si asta pe dreptate.. Sa se spele pe cap cu PARTIDELE si sefii lor handicapati. Forumul German NU vrea sa fie amestecat in POLITICIANISM...
Raspunde

VM

Acum 10 ani

cel mai bine ar fi ,daac s-ar limita mandatele la doua ,pentru orice functie poltica,,,,
Raspunde

VM

Acum 10 ani

cel mai bine ar fi ,daac s-ar limita mandatele la doua ,pentru orice functie poltica,,,,
Raspunde

unu

Acum 10 ani

ca bine zici nu mai asa mai aveti si voi o sansa s-a sperati ca ajungeti primar ,la noi ca la nimeni daca masina functioneaza bine ii schimbam motoru cu unu secan ,bai nene lasal pe johannis ,asta si dupa ce nu mai poate ,trebuie clonat ,ca vine astia din spate flaminzi de resurse cu multe neamuri si atunci s-a vezi injuraturi si spite in fund ,lasa lucrurile s-a mearga normal ,daca un lucru functioneaza ine de ce trebuie sa-l schimbam ,ba voi nu vedeti ca nu va pricepeti numai la gilceava ,daca johannis era in 2009 lasat prim ministru acum avea in sondaje o polaritate de vreo 90 la suta ,de acea s-a opus asta de ce spune seara dimineata este minciuna ,trezitiva si lasati orgolile folclorice si gargara ca neati bagat in cel mai mare rahat dativa deoparte ca voi sunteti a calamitate comparabila cu un cutremur de 12 pe scara richter
Raspunde

pt. unu

Acum 10 ani

Prost si analfabet ca tine mai rar!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus