Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Turcan in Guvernul din umbra. Predoiu, premier

Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Cătălin Predoiu, a anunţat, luni, componenţa guvernului din umbră, printre miniştrii "din umbră" aflându-se Raluca Turcan la Educație, Monica Macovei, la Justiţie, Gheorghe Ialomiţianu - Finanţe, Andreea Paul - Economie, Gheorghe Ştefan - Agricultură şi Lucian Bode - Energie. Cătălin Predoiu a precizat că guvernul alternativ al PDL are 16 portofolii, şase din 10 miniştri sunt femei, nouă din 16 miniştri sunt oameni noi, iar media de vârstă este de 45 de ani, informează Mediafax. El a arătat că în acest guvern alternativă al democrat-liberalilor funcţia de ministru al Afacerilor Externe este ocupată de Radu Carp, ministrul Apărării - Marinică Dincă, ministrul Internelor - Alin Tişe, ministrul Justiţiei - Monica Macovei, al Economiei - Andreea Paul şi al Finanţelor - Gheorghe Ialomiţianu.
Ministerul Agriculturii este condus de Gheorghe Ştefan, cel al Energiei de Lucian Bode şi Infrastructura de Anca Boagiu. Din guvernul alternativ al PDL mai fac parte, ca ministru al Fondurilor Europene. Alexandru Nazare, ministru al Muncii - Claudia Boghicevici, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministrul sănătăţii - Dragoş Şerban, al Educaţiei Raluca Turcan, în timp ce la Cultură pe funcţia de ministru se află Radu F. Alexandru, iar cea de ministru al Tinretului - Sorin Moldovan. 
Cătălin Predoiu a mai spus că funcţia de ministru al Agriculturii este ocupată de Gheorghe Ştefan, cel care este vicepreşedinte al PDL şi nu de primarul cu acelaşi nume.
Cătălin Predoiu a arătat că democrat-liberalii au stabilit şi trei secretari de stat la Ministerul Muncii, Sănătăţii şi al Educaţiei care să fie ocupate de Maria Moţa, Cristina Dobre şi respectiv Adrian Miroiu.
 
Cătălin Predoiu a mai spus că USL a instalat la guvernare "o inaptocraţie, un guvern de oameni inepţi să ofere soluţii" şi a arătat că rolul guvernului alternativ va fi de a monitoriza activitatea miniştrilor în exerciţiu, de a spune greşelile acestora şi de a merge prin ţară pentru a fi aproape de oameni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

pcr

Acum 10 ani

toti resapatii se baga in seama! cand ati fost la guvernare v-ati batut joc de o tara intreaga si acum ce vreti?
Raspunde

tanti educatoare

Acum 10 ani

Turcan la invatamant~ Super tare! O sa inaugureze cate o toaleta in fiecare gradinita cu toate televiziunile si ziarele dupa ea. Sibienii asteapta cu emotie acest moment. Oare \"draga Stolo\"o sa primeasca si el o functie langa doamna inimii lui?
Raspunde

tanti educatoare

Acum 10 ani

Turcan la invatamant~ Super tare! O sa inaugureze cate o toaleta in fiecare gradinita cu toate televiziunile si ziarele dupa ea. Sibienii asteapta cu emotie acest moment. Oare \"draga Stolo\"o sa primeasca si el o functie langa doamna inimii lui?
Raspunde

Elena

Acum 10 ani

Guvern de tot rasul.daca taceati filozofi ramaneati. Cu asa guvern nu cred ca progresam nici um milimetru.
Raspunde

@3

Acum 10 ani

Asta ca asta dar ce-ar fi să vină umflatu de gh. ștefan ministru la agricultură?asta ar fi culmea culmilor,tocmai el moldoveanu draqu care a defrișat toate pădurile sîrmelor și și-a tras avere de zeci de mil.de euro sub protecția escrocilor pdl-iști de la centru,iar proasta de turcan la educație este iarăși ca nuca-n perete,vezi bă dacă nu-i bagă nimeni la părnaie pe jegoșii ăștia de pdl-iști încep să viseze iar la ciolan....mama lor de păduchi analfabeți!
Raspunde

nutu

Acum 10 ani

dreams.
Raspunde

marian

Acum 10 ani

Macar sa faca ceva daca au costituit acest guver din umbra. Sa faca opozitie si sa le de-a peste nas celor care isi bat joc de noi, care i-am votat ca ne-au promis marea cu sarea si am primit mumu
Raspunde

mosu

Acum 10 ani

pdl ul este in umbra de cand sa infintat pdl in umbra ne-a tinut pdl a umbrit totul pdl de atata umbra a ofilit pdl amurit umbrindune
Raspunde

Stefan LUCIAN

Acum 10 ani

Te lepezi de Satana mosule daca te***in oki si in urechi la soare ????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus