Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Liberalii se pregatesc de alegeri. Prima necesitate: Largirea cadrului de membri activi

Joi s-a desfășurat Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Sibiu, întrunită pentru a discuta despre reţeaua electorală în contextul alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale.  „Lărgirea cadrului de membri activi în reţeaua electorală se impune ca o necesitate de prim rang la nivelul PNL Sibiu, pentru responsabilizarea membrilor Partidului Naţional Liberal şi pentru asigurarea unei comunicări eficiente cu electoratul. Trebuie să conştientizăm faptul că rezultatele alegerilor depind în foarte mare măsură de existenţa unei reţele electorale eficiente şi active, ca fundament în campanie şi în intervalul dintre alegerile ce vor urma” a declarat preşedintele organizaţiei PNL Sibiu, Mircea Cazan.
La eveniment au participat peste 200 de persoane, nu a lipsit primvicepreședintele PNL Klaus Johannis, senatorul Nicolae Neagu, deputatul Ioan Tămâian, viceprimarul Virgil Popa, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Marcel Luca,  membrii Biroului Politic Teritorial, secretarul coordonator, preşedinţii organizaţiilor locale (comunale, orăşeneşti şi municipale) subordonate, primarii, viceprimarii, dar şi  un număr mare de membri recent înscrişi în PNL. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus