Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

CSU a facut instructie cu Farul Constanta. Vlad Tincu, principalul marcator

Meci fără istoric sâmbătă, în Sala Transilvania. Sibienii, cu rezervele în teren aproape tot meciul, au mărșăluit peste constănțeni și au terminat partida cu 104 puncte marcate, în timp ce adversarii lor nu au reușit să atingă nici măcar limita celor 50 de puncte. Scor final 104-48.

CSU a dominat partida încă din primul sfert, când a reușit să marcheze nu mai puțin de 32 de puncte, în timp ce Farul Constanța avea doar 9, pe tabela de marcaj. La pauza mare, tabela arăra 65-18. Meciul a continuat în aceeași notă și s-a arătat relativ strâns doar în ultimul sfert, când ambele echipe au reușit să înscrie câte 17 puncte, însă pentru Sibiu au evoluat rezervele, aproape fără nicio indicație de pe banca tehnică.

Cei mai buni marcatori ai Sibiului, în acest meci, au fost Vlad Tincu (20 de ani) și Popa Calotă, ambii cu  18 reușite. Calotă a terminat meciul și cu un alt record: eficiență de 100% atât la aruncările de joc (7/7), cât și la libere (3/3). O altă rezervă, Sorin Răducan, este cel mai bun recuperator pentru CSU, cu 9 rebounduri, iar Ceskovic și-a trecut în cont 6 pase decisive.

În urma acestei victorii, Sibiul se află pe poziția a doua a clasamentului, la egalitate de puncte și de meciuri jucate atât cu liderul, CSM Oradea, cât și cu ocupanta locului 3, Asesoft Ploiești. Pentru CSU urmează un meci de foc, în deplasare la Oradea, duminică, 26 ianuarie. Meciul se va disputa de la ora 20.00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Foto: Csufans.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus