Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

A inceput campania

Din scenariile politice create în jurul primarului de Sibiu se pot scrie volume. A fost, pe rând, ambasador, ministru al Educației, premier, comisar european, europarlamentar, ministru al Finanțelor sau al Economiei, candidat la președinție. A fost de toate în mintea multora. În realitate a fost, o singură dată altceva decât primarul Sibiului. A fost, pentru câteva zile, cel mai probabil viitor premier. Eșecul proiectului a fost răsunător și s-a tras exclusiv din vechea și continua meteahnă a celor doi capi USL, de a-l subestima pe Traian Băsescu. Idolul de ieri al struțo-cămilei USL azi e cel mai adânc ghimpe ce putea fi infipt în alianță. În liber picaj inclusiv în alianță și în propriul partid, Antonescu a fost nevoit să apeleze din nou la varianta Johannis. Era într-un picaj asemănător și când l-a prezentat drept nou lider al liberalilor. Și-a salvat temporar pielea dar știe că tocmai a adus la București cel mai puternic contracandidat la prezidențiale. Ponta se gândește cu groază la prima săptămână cu noul cabinet și cum lumea va vedea doi premieri la aceeași masă. Altfel, lacheii care se făceau preș în 2009 la ușa lui Johannis n-ar ieși acum "că stai să vedem, dacă se poate, cum se poate...". Johannis la București nu convine nimănui. Dar făra, probabil nu apucau nici europarlamentarele.

Acasă, campania electorală deja a început. Ridiculizați alegeri după alegeri pe buletinele de vot, unii și alții încep să își facă calcule. Văd portița deja deschisă și încep să se îmbulzească. Primăria Sibiu e o miză mare iar scaunul e foarte tentant. Deși, pentru prima dată în ultimii ani de zvonistică și scenarită totul pare foarte clar, niciodată nu a fost mai neclar.

One does not only walk into Mordor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 217

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

4 comentarii

Boromir

Acum 10 ani

There is evil there that does not sleep. The great eye is ever watchful. It is a barren wasteland, riddled with fire, ash, and dust. The very air you breathe is a poisonous fume.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

[...]Primăria Sibiu e o miză mare iar scaunul e foarte tentant.[...] ______ Trebuie un om cinstit, perfect curat, bun administrator, cu prestigiu bun si sa-si poata exercita benefic AUTORITATEA in coordonarea Colectivului...deci talent de Conducere si Management... Doamna Fodor? O mananca Cindrea de la Judet.. Bottesch ar fi excelent...dar nu isi impune AUTORITATEA... Kurt Klemens, excelent, dar s-a retras din scârba fata de masinatiile Johannis din Forum... Din ce cunosc eu, PRIMAR ar fi excelent DR. PORR, singurul care a fost in stare sa administreze, e CINSTIT si LUPTA pentru ADEVAR, vezi polemica lui fata de CINDREA Vopsitorul-de-Garduri...DAR, nu prea cred ca Dr. PORR isi va parasi practica MEDICALA...
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

SCHIMBAREA CLIMEI e importanta... Februarie +17°C? Paltinis USCAT total? Si va arde de cioace personale? In vremea CIUMEI se tineau tot de CARNAVAL....ciudatilor...Vedeti pe ce pamant DISTRUS traiti si faceti ceva...In vara nu o sa aveti apa..Reimplantati URGENT paduri...
Raspunde

Adevaratul Brylynski

Acum 9 ani

***www.brylu.ro/2008/08/ai-dracu-cu-rds-ul-vostru/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus