Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
15°C

Cazan: E nevoie de seriozitatea, rigurozitatea si disciplina unui neamt

Deputatul PNL Mircea Cazan a avut o intervenție la tribuna parlamentului în care a făcut o pledoarie pentru liderul său politic, primarul Klaus Johannis. Cazan a reamintit faptul că președintele Traian Băsescu s-a opus numirii în funcția de premier a lui Klasu Johannis și le-a transmis social-democraților să nu se sperie de primarul Sibiului. ”Înainte de alegerile prezidenţiale, Traian Băsescu s-a temut că în situaţia în care este reales, nu va avea la Palatul Cotroceni un premier marionetă de tipul lui Emil Boc. Traian Băsescu a avut câştig de cauză şi se ştie ce a urmat: am avut parte de un 2010 negru, cu măsuri iresponsabile luate pe seama populaţiei, am avut un 2010 şi un 2011 plin de abuzuri şi erori mari ale unui Cabinet Emil Boc 2, teleghidat de la Cotroceni. Personal, nu cred că s-ar fi ajuns la tăierea salariilor, nu cred că s-ar fi umblat la pensii, nu cred că am fi ajuns la creşterea TVA etc, dacă la Palatul Victoria s-ar fi aflat Klaus Johannis”, a susținut Cazan în declarația politică. ”Pentru Guvernul României este nevoie ca să aibă în componenţă o persoană cu o experienţă de 14 ani în administraţie, de o persoană care a crescut, fără a avea în spate o formaţiune politică puternică. Tocmai acest ultim element generează nedumeriri privind unele reacţii, mai mult sau mai puţin vocale privind instalarea în Executiv a lui Klaus Johannis”, a mai spus liderul PNL Sibiu.
Cazan susține că nu înțelege ”unele reacţii nepotrivite” ale unor colegi din PSD: ”Oare vicepremierul Dragnea nu a venit în post după foarte mulţi ani de administraţie locală? În 2009, lui Traian Băsescu i-a fost frică de Johannis, acum oare să îi fie frică lui Ponta? Personal, nici nu vreau să mă gândesc la o astfel de ipoteză pentru că orice prim ministru şi-ar dori reacţiile pozitive din presa occidentală generate de intrarea primarului Sibiului în garnitura de la Palatul Victoria. şi România are nevoie de reacţii pozitive ale Occidentului, pentru că s-a văzut, nu pre am avut această şansă în ultimii 24 de ani”, a mai susținut Mircea Cazan.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

Un simplu cetatean

Acum 8 ani

Am avut si vom avea parte in continuare de abuzuri si incompetenti, pt ca Nu este suficient sa facem rocade la ministri, trebuie sa schimbam politicienii.Johannis este doar unul printre schmecheri si corupti.Cazan face parte din categoria mentionata.
Raspunde

gaus

Acum 8 ani

cazan si neagu se gandesc de pe acum la albirea dosarelor ce stau in politie. odata cu venirea sasului la interne se vor albi multe dosare.Multe dosare se vor transforma in trese de chestori noi facuti la apel de seara de catre sas.Analizati chestorii sibiului si vedeti ce dosare s-au topit in Sibiu in perioada cand au fost numiti si veti intelege de ce se bucura cazan
Raspunde

wwww

Acum 8 ani

Nea cazane,te-ai găsit și tu să ciripești ceva despre sas,păi lasă tu lingușeala fripturistule,mai bine vezi că ai multe probleme de imagine și altele....am o impresie f proastă despre klaus,dar tu nu0i ajungi sasului nici la degetu mic,ai fost și ești o catastrofă penală pt Sibiu,acum ieșiți toate relicvele din ascunzători și vă dați bine pe lângă (posibilul)viitor ministru de interne...hai sictir penibililor,provocați SILĂ!!
Raspunde

cazane,

Acum 8 ani

daca asa sunt nemtii, mãrginenii cum sunt? Rar asa pupincurism gratuit din partea unui valah presupus a fi mandru. Alzara, liberal. Vecinii tai s -ar rusina.
Raspunde

marginean

Acum 8 ani

conditie necesara dar nu si suficienta pentru a schimba in bine cate ceva, mai e nevoie si de inteligenta sociala si competenta politica.
Raspunde

ene

Acum 8 ani

Cazan este penibil in tot ce spune in articol.Mai face si o asociere intre Dagnea si Iohannis.
Raspunde

alegator

Acum 8 ani

PNL un fost partid mare, cu intelectuali de clasa . Acum,pnl un partid numeros dar cu oameni fara valoare, ministri arestati, sau in curs de ....... Crinule , porti un nume de un fost maresal , dar numai numele. Din tot partidul vostru nu poti propune un om intelectual , curat, care s-a sacrificat ani de zile pt. partid, a trebuit sa apelezi la o formatiune mica dar cu oameni mari,Forumul German din Sibiu.Sunteti penibili, iesiti de la ....., urmariti numai interese personale Nu pt. tara. Alegeri anticipate.
Raspunde

Dan Condurat

Acum 8 ani

1. De cand si in ce imprejurari seful tau a devenit neamt ? 2. Ce este omul fara constiinta apartenentei la un neam, la o natiune? Este jenant caunul dintre muritorii PARLAMENTULUI ROMANIEI, unul dintre traitorii din banii POPORULUI ROMAN , contrapune sentimentul patriotic romanesc unor etniitraitoare in zona noastra geografica. DOMNULE DEPUTAT, va regasiti in fapte, actiuni care sa ateste atasamentul si dragostea fata de patria noastra-ROMANIA.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus