Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Cindrea: Iliesiu este al USL

După demiterea din PNL, senatorul Sorin Ilieșiu va rămâne în USL, a anunțat astăzi președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea. ”Vă spun doar atât, domnul Ilieșiu este al USL”, a spus Cindrea, lăsând loc de interpretări.
Despre Ilieșiu, presa centrală a scris că este posibil să se înscrie în Partidul Conservator, însă cel mai probabil acesta va fi anunțat ca parlamentar al PSD. Ilieșiu nu a putut fi contactat pentru a da o declarație. Senatorul de Sibiu și-a înaintat edmisia din PNL după ce Biroul Permanent Național al partidului a propus demiterea lui. Ilieșiu a invocate în scrisoarea de demisie o înțelegere între președintele Traian Băsescu și Crin Antonescu, înțelegere ce a condus inclusiv la demiterea sa.
În cazul în care Ilieșiu se va înscrie în PSD, el va fi al doilea parlamentar de Sibiu care își schimbă partidul în această legislatură, după ce Iacob Pușcaș ”a dat” PPDD pentru UNPR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

tradator

Acum 10 ani

ba diversionistule ai pbligati fata de iliesiu ,tot cu de astea teai ocupat tu si nastase 9 case ,mesaje de amenintari cu autori nnecunoscut ,ba diversiune tipic securisto -comunista ,marca rechini batrini ai ,psd toti daca este o justitie dreapta sunteti penali ca de acea am ajuns aici adica ,dezastru ,dativa deoparte ca ati facut destul rau ,noi am votat usl ,nu caricaturi diversioniste usd mai pe inteles tradus uneltire ,scandal si diversiune marca comunisto de cumetrie ,tata ,mama ,frati ,surori ,copii si alte rubedeni angajati la stat si leafa pe masura
Raspunde

sibiu

Acum 10 ani

acest agamita dandanache al politicii se potriveste perfect cu partidul rosu a lui cindrea.ce sa te mai miri cind cindrea a pus in sibiu niste directori de deconcentrate de te doare mintea.ar fi instructiv daca toti sibienii ar lectura lista cu acesti directori.sunt curios cat rezista cindrea ca presedinte al cj sibiu daca se rupe usl-ul?cred ca iohannis daca se rupe usl-ul il executa pe cindrea fara sa se forteze prea mult.
Raspunde

tot un sas

Acum 10 ani

sa il ia la p s d si sa il pupe toti in***.
Raspunde

vasile

Acum 10 ani

domnule cindrea ati trimis-o pe dr.nituica gabriela sa fie angajata primariei medias,iar mai nou sa faca garzi la spitalul medias? lasati-o sa se duca la craiova,o asteapta copilul si sotul !
Raspunde

Cindrea

Acum 10 ani

@vasile: mutarea gabrielei este strategica, o mai luam si noi in maciuci din cand in cand de plictiseala.
Raspunde

caraus

Acum 10 ani

cindrea cat de curand vei merge dupa Carabulea.Ai belit-o!Masochist imputit,comunist convins,turnator,pcr-ist,delapidator.Vezi ce intampla in Ucraina.Nu te poti compara cu ei,esti un PADUCHE.Poate o sa fie din nou o REVOLUTIE in Sibiu Stii comunistule ce a patit Ceausescu?Ala iti va fi destinul.
Raspunde

@6 caraus (IP 5.15.111.207)

Acum 10 ani

Te doare? IP Address : 5.15.111.227 Address type : IPv4 Hostname : 5-15-111-227.residential.rdsnet.ro ISP : Rcs-rds-3g Connection type : Wireless Timezone : Europe/Bucharest (UTC+2) Country : Romania
Raspunde

@6 caraus (IP 5.15.111.207)

Acum 10 ani

IP Address : 5.15.111.207 Address type : IPv4 Hostname : 5-15-111-207.residential.rdsnet.ro ISP : Rcs-rds-3g Connection type : Wireless Timezone : Europe/Bucharest (UTC+2) Country : Romania
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

7, vezi că ai tastat greșit adresa ăluia, e 207 la final și omul comentează din Sibiu. <br> Dacă tot te dai detectivu\' lu\' peşte prăjit, cască ochii mai bine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus