Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Talharul bun la suflet poate fi intalnit in Adore

Joi, 20 martie de la ora 20:00, la Adore, se va juca one man show-ul ,,Tâlharul bun la suflet”, spectacol susţinut de Adelin Ilie.

“Show-ul de improvizaţie revine după o pauză de aproape şase luni. Actorii vor juca pentru prima dată în formula aceasta. Râsul este garantat de organizatori, şerveţelele trebuie să le aduceţi dumneavoastră”, a spus Cătălin Grigoraş, directorul Companiei de Teatru Become, care a adus spectacolul la Sibiu.

Spectacolul este regizat de Laurenţiu Blaga, după un text de Conor McPherson, tradus de Cristi Juncu. „Piesa de teatru spune în tonuri comice povestea unui infractor care trece prin diferite întâmplări neobişnuite. Povestea are toate ingredientele unei monodrame savuroase”, spun organizatorii.

Rezervări se pot face la telefon 0745261751, iar biletele se pot cumpăra de la Centrul de Tineret din str Nicolae Teclu, nr 41.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus