Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un autoturism care a intrat in zidul unei case s-a oprit la doar cinci centimetri de conducta de gaz

Accidentul s-a produs în această dimineaţă pe DN 14, la ieşirea din localitatea Şaroş pe Târnave. Şoferul unei maşini înmatriculate în judeţul Mureş circula dinspre Sighişoara spre Mediaş. El a pierdut controlul volanului, autoturismul a sărit peste un şanţ de pe marginea drumului, lovind puternic zidul unui imobil şi poarta acestuia. ,,Un conducător auto în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Mureş, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, pe strada Mediaşului din localitatea Şaroş pe Târnave a frânat pentru a evita coliziunea cu un autoturism care se angajase într-o depăşire neregulamentară, a intrat în derapaj şi a părăsit partea carosabilă spre stânga, intrând cu autoturismul în poarta unui imobil. Conducătorul auto angajat în depăşirea neregulamentară nu a fost identificat’’ a declarat subcomisarul Mogosan Ioan, Şeful Poliţiei Rutiere Mediaş

Şoferul şi pasagerul din dreapta au rămas captivi în autoturism, iar pentru salvarea lor a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare. ,,Şoferul a fost descarcerat primul, fiarele contorsionate neafectandu-i semnele vitale. Pasagerul din partea dreapta a fost suprins cu membrele inferioare sub bordul contorsionat al autoturismului. În scurt timp am reuşit scoaterea victimei din maşină, pasagerul fiind transportat la spitalul din Mediaş’’ a declarat lct Bădilă Alin, Comandantul Detaşamentului de Pompieri Mediaş.

,,Noroc de la Dumnezeu că nu a lovit conducta de gaz’’

Proprietarul casei avariate povesteşte cu lacrimi în ochi că deznodământul accidentului ar fi putut fi mult mai grav dacă maşina s-ar fi oprit în conducta de gaz. ,,După ce am dat de mâncare la animale, am plecat la magazin să cumpăr pâine. A venit un băiat şi m-a anunţat că o maşină a intrat în casa mea. Când am venit am găsit poarta ruptă, noroc de la Dumnezeu că nu a lovit conducta de gaz, că ardea tot’’, a spus proprietarul imobilului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 9 ani

p..letii aia de la gaz sa bage tevile prin pamant, nu sa le lase pe afara sa le loveasca astia cu masinile
Raspunde

Ce fac nemtii pentru caini din Romania

Acum 9 ani

https://www.youtube.com/watch?v=S5w94re_uT8
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus