Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Principele Nicolae al Romaniei vine la Sibiu

ASR Principele Nicolae al României se va afla luni la Sibiu pentru a lua parte la lansarea cărții “Drumul spre casă. Filip-Lucian Iorga în dialog cu Principele Nicolae al României”. Evenimentul va avea loc de la ora 17:30, la Librăria Habitus din Piața Mică, aceasta fiind prima carte dedicată celui mai tânăr membru al Casei Regale a României, în colecția “Cărți Regale”. Intrarea este liberă și include și o sesiune de autografe.

Pornind de la amintirile Alteţei Sale Regale şi apelând la documente, fotografii, obiecte personale, dar şi lucruri ce fac parte din Colecţia Regală, unele dintre ele prezentate aici în premieră, volumul vorbeşte despre copilăria şi adolescenţa ASR Principelui Nicolae al României, despre studiile şi experienţa comunitară, despre primele sale călătorii și expediții, sporturile extreme pe care le practică, interesele şi activităţile întreprinse în folosul țării noastre.

“Principele Nicolae iubeşte foarte mult România şi simte că aici e acasă. Cred că asta îl va ajuta să învingă toate dificultăţile, să înveţe despre ţară şi să-i sprijine pe oamenii ei. Este un principe al generaţiei sale şi am toată încrederea că îşi va păstra echilibrul, modestia, şi că strălucirile trecătoare nu-i vor răpi din generozitatea şi din luciditatea pe care le are astăzi. Am speranţa că românii îi vor acorda din ce în ce mai multă încredere şi afecţiune”, spunea Principesa Moștenitorare Margareta a României.

“Drumul spre casă. Filip-Lucian Iorga în dialog cu Principele Nicolae al României”, apărut la Curtea Veche Publishing, completează, astfel, colecția dedicată Familiei Regale, venind în sprijinul tinerilor, și nu numai, drept model de eleganță și implicare în societate. Cititorii vor descoperi nu doar faptul că ASR Principele Nicolae se implică în acțiuni umanitare, ecologice și educative, dar și aspecte din viața sa de zi cu zi, povești pline de tâlc din expediții și întâmplări ce arată pasiunea pentru sporturile extreme.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Rumen ferde!

Acum 6 ani

Esta forbeste rumaneshte chiar mai reu ca Nelu alu Cindrea, credtz la mine! De gandit, nu mai reu ca Nelu, dar tot reu.
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

In casele regale nu existã nationalitate (biologicã), dar de multe ori devotiune patrioticã. Nu e obligatoriu. Sã /l primim pe ASR cum se cuvine : civilizat cu totii, unii dintre noi cu respect si deagoste pt Casa Regala. Sper in revenirea primarului din concediu.
Raspunde

@1

Acum 6 ani

Oricum ar vorbi frate sibian ...forbeste mai corect decat Zgonea al tau deviationistul.. Si sigur forbeste mai bine engleza si franceza decat Zgonea idolul tau
Raspunde

@3

Acum 6 ani

e frate sibian de mures
Raspunde

beebee

Acum 6 ani

bai frustratule la sibiu vine numai de astia cu singe albastru ,nu manelisti si interlopi ,dute la tine la coada vaci si prasit cucuruzu tarane retardat ,te doare sluga ordinara
Raspunde

@5beebee-trompeta

Acum 6 ani

Băi trompetă analfabetă,mai lasă dracu beutura și pune mâna pe carte,de ”giratori” și sensuri unice,deconcentrate...nimic,nimic azi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus