Duminică,
12.07.2020
Ploi
Acum
15°C

Interviu. Daniela Cimpean: Voi face o prioritate din atragerea banilor europeni (P.E.)

18 Mai 2014 21:27

Daniela Cîmpean este candidatul propus de PDL Sibiu pentru Parlamentul European:  ”Sibiul are nevoie ca de aer de fonduri europene destinate reducerii somajului în rândul tinerilor şi pentru activităţi de cercetare şi dezvoltare. În Sibiu, şomajul în rândul tinerilor este de peste 25%. Ca europarlamentar, voi face o prioritate din atragerea banilor europeni pentru reducerea şomajului la tineri,  prin programul “Iniţiativa locuri de muncă pentru tineri”, susține Daniela Cîmpean.
 
Reporter: Care sunt motivele care v-au determinat să candidaţi pentru mandatul de europarlamentar? 
Daniela Cîmpean: Cred că fiecare trebuie să activezeze într-un domeniu pe care îl cunoaşte, pe care îl stăpâneşte, în care are un minim de expertiză. 
Experianţa de avocat m-a făcut să percep în mod direct efectele negative pe care le are o legislaţie incoerentă, care dă loc la interpretare sau care, aşa cum tot mai des se întâmplă în ultima vreme, este creată pentru a servi intereselor unui grup restrâns de oameni. 
 
Reporter: Care sunt principalele obiective pe care vă doriţi să le atingeţi in Parlamentul European? 
Daniela Cîmpean: Mi-am stabilit ca  obiectiv general apararea şi promovarea intereselor fundamentale ale cetăţenilor români, ca cetăţeni europeni şi ai României, ca stat membru al Uniunii Europene. În mod special, voi promova şi susţine în Parlamentul European: apararea independenţei justiţiei, a statului de drept!
 
Reporter: De ce ar avea sibienii încredere în candidaţii PDL la europarlamentare? 
Daniela Cîmpean: Comisia Europeană a consemnat în 2014 atacurile PSD si PNL asupra justiţiei, asupra instituțiilor implicate în buna funcţionare a statului de drept. Partenerii europeni au sesizat imediat lipsa voinţei politice a PSD-PNL în combaterea corupției, în respectarea independenţei justiţiei.
Colegii mei, Theodor Stolojan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu, în mandatul european pe care l-au avut, au aparat statul de drept, independenţa justiţiei în România. Au fost aprigi luptători împotriva corupţiei şi a evaziunii fiscale.  Aceste activități trebuie continuate si sustinute. Aceste activități au însemnat în mod concret mai bine pentru fiecare cetățean al României. Vreau să mă alături lor, sa-mi fac datoria în serviciul public. 
 
Reporter: Care sunt problemele Sibiului pentru care doriţi să căutaţi rezolvare în Parlamentul European?
Daniela Cîmpean: În Parlamentul European voi milita pentru buna atragere şi folosire a fondurilor europene alocate României sau existente la nivelul Uniunii Europene.
Judeţul Sibiu are un mare potenţial de dezvoltare a turismului. Acest potențial este însă insuficient  valorificat. Condiţiile naturale excepţionale situeaza Sibiul printre primele judeţe din punct de vedere al potenţialului turistic montan. În plan european, turismul reprezintă un sector prioritar al strategiei de dezvoltare în perioada 2014-2020. Aici mă voi implica activ ca Sibiul să fructifice la maxim şansa pe care Uniunea Europeana i-o acordă în acest domeniu.
Sibiul are nevoie ca de aer de fonduri europene destinate reducerii somajului în rândul tinerilor şi pentru activităţi de cercetare şi dezvoltare. În Sibiu, şomajul în rândul tinerilor este de peste 25%. Ca europarlamentar, voi face o prioritate din atragerea banilor europeni pentru reducerea şomajului la tineri,  prin programul “Iniţiativa locuri de muncă pentru tineri”, creat special pentru regiuni cu astfel de probleme. Ca sibian cu experienţă în învăţământ, avocatură  şi consilier judeţean voi valorifica toate oportunităţile UE pentru dezvoltarea judeţului nostru.
Mă alătur unor oameni recunoscuti ca fiind cei mai buni europarlamentari. Echipa cu ei, cu colegii mei din Sibiu, cu Raluca Turcan, reprezintă o garanţie ca munca pe care o voi desfăşura în Parlamentul European va da rezultate.
 
p.e. - publicitate electorală

Comentarii

14 comentarii

gigel

Acum 6 ani

Felicitari doamna Campean, sunteti singurul candidat sibian care merita votat. Va sustinem!!!
Raspunde

gogu

Acum 6 ani

Daca nu erati dumneavoastra pe lista candidatiilor nici nu mergeam la vot, decat sa o votez pe Daciana nevasta lu\' Ponta peste.
Raspunde

fam. Popescu

Acum 6 ani

Va votam. Mult succes va dorim
Raspunde

badila

Acum 6 ani

Va respect.
Raspunde

iulian

Acum 6 ani

Felicitari ca ati luat decizia sa candidati si dvs, o sa va sustin, sper sa reusiti sa ajungeti in parlamentul european si bineinteles sa faceti ulterior tot ce puteti pentru judetul nostru....Sibiu. Succes.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Mai răsfiraţi, fraierilor, că se prind ăştia că-i la comandă.
Raspunde

maximus

Acum 6 ani

ai dreptate Joseph,ce prosteala de sustinere are D-na Cimpean...miroase de la o posta a regie proasta
Raspunde

ha ha

Acum 6 ani

fara escu....fi tzi destepti la vot si fara ,,escu,, sau turcan and co
Raspunde

sibiu voteaza

Acum 6 ani

Mircea Diaconu
Raspunde

misu

Acum 6 ani

cine-i in poza ? Duduia nu seamana deloc cu Daniela Campean. Photoshopistu a luat-o razna.
Raspunde

klub

Acum 6 ani

duduica, imi e mila de tine. esti saracuta cu duhul in schimb esti vicleana si vrei sa prostesti lumea. vrei banii aia multi pe luna pe plan personal si sa actionezi la comanda cand ti se va ordona. pari plantata acolo pe liste, ia zi matale , care e ordinul de zi pe unitate. nu te votez, mimoza
Raspunde

LOCUL18?

Acum 6 ani

MARS LA PLIMBARE CA ESTI PE LOCUL 18! photoshopatelor... tu esti marioneta pentru STOLOJAN SI MACOVEI! Singura sibianca cu sanse reale e Diana Pavelescu de la Forta Civica (locul 2 dupa Mihai Razvan Ungureanu). PDL-ul isi bate joc de sibieni cu advertorialele astea mincionoase!
Raspunde

gogu

Acum 6 ani

Mai bine ati face ceva ca sa atrageti banii spre portofelele sibienilor alegatori. Daca atrageti fonduri europene, tot la cei bogati ajung, iar alegatorii au ramas cu un pix galben pe care scrie PNL cu albastru!
Raspunde

mosu

Acum 6 ani

mona lisa din poza este simpatica dar este de la PDL care au facut totul sa ne friga si am fost fripti de ei asa ca ar putea dar mai bina sa stea acasa si daca are bani sa faca excursi la U E sa vada ptr ce a concurat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus