Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Crin Antonescu: Johannis va prelua conducerea

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a anunțat că nu va mai participa la întâlnirea de astăzi dintre echipele de negociere ale PNL și PDL. ”Am alcătuit o delegație, am vorbit cu Johannis să preia conducerea acestei delegații, l-am rugat să se prezinte la dicuțiile de astăzi. N-am început discuțiile cu partenerii, așa pentru că nu e normal”, a declarant Antonescu.
Liberalul a spus și că Mișcarea Populară și Traian Băsescu nu sunt incluși în proiectul politic de coagulare a dreptei. ”Acest parteneriat politic, nu e coordonat de Băsescu, ci dă o lovitură de grație. Este făcut în afara influenței lui Traian Băsescu, pe care nimeni nu dorește să-l primească. În acest moment, Traian Băsescu este doar liderul și susținătorul unui partid de 6%”, a mai spus Crin Antonescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

nielu nu mielu

Acum 9 ani

ai cazut in cursa care a cazut si gioana te ai increzut in sacali rosi ,daca erai unpic mai atent si strigai primu hotii acum suporti consecintele ,coabitari lui ponta cu basescu ,astia doi tra tradus de cind cu suspendarea ,care tradeaza o data mai tradeaza de 1000 de ori ,vezi cazul gioana ,ca s-a scape de el la tradat la ultimu manfat si din cistigator seara dimineata pe locul 2 ,si raspuns pe masura sforarilor comunisti astia de la pgl cu mina psd au fost mai destepti ca ai nostri tradatori din psd ,si stim ce a urmat ,mazilirea lui geoana si ungerea ca sef a lui ginerica prin filiera rupatorului de usl ,tata socru [sirbu ]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus