Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Am mancat la Salad Box in mall. Inca rumeg

Cu restaurantul Salad Box aveam nemulțumirile mele de la bun început. Unu la mână, nu consider că o salată reprezintă o masă adevărată pentru oameni. Și doi la mână, e în mall, cred că numai cine are prea mult timp liber merge să mănânce în mall. Dar cum omul este animal social și pe lume sunt și alți oameni în afară de mine, săptămâna trecută a trebuit să mă împac cumva cu Salad Box.

Filosofia lor este simplă. Vând salate și supe creme naturale. Au o mână de salate predefinite, peste care clientul adaugă un dressing din trei la alegere. Sau clientul în alege singur ingredientele și o fătucă îi face salata live sub ochii lui. Chestiune care mie iarăși mi se pare enervantă pentru că ajungi să stai un sfert de oră să te târguiești cu tanti din spatele tejghelei dacă să mai pună castravete sau nu, dacă vreau și boabe de porumb, dacă nu îmi place cu roșii... mă înțelegeți. Când am ajuns eu prima oară la Salad Box nu-mi era foame și am luat o supă cremă de broccoli. Sună jenant, știu. Dar a fost atât de bună încât mai aveam un pic și lingeam recipientul. Plus că vine cu niște crutoane aromate care se înmoaie numai cât să le simți pe limbă.

Cu experiența de mai sus în cap și forțat de împrejurări, am trecut și a doua oară pe la Salad Box. Am cerut direct supă cremă. Nu avem! Un domn, de altfel foarte amabil, îmi explică frumos că s-a terminat și că nu mai fac alta pentru că trebuie să facă nouă litri și nu se va vinde toată până la ora închiderii, după care va trebui să arunce supa aia bună că nu are ce face cu ea, așa cum au mai aruncat și cu alte ocazii... ați înțeles ideea. Ce n-am înțeles eu este unde apare clientul și dorința lui în toată povestea asta. Fără supă cremă am cerut o salată Caesar. Comesenii au luat Tuna Salad și altceva similar. Știți sentimentul acela când stai ascuns în tufe și rumegi iarbă? Nici eu nu-l știu dar la asta m-a dus cu gândul salata mea. Dressingul de iaurt cu lămâie abia îi dădea un pic de gust. Iar legumele sunt de genul celor luate din Auchan sau Carrefour, adică aproape fără gust. Eu ca eu, v-am zis din start că nu-s potrivit pentru salate ca fel principal de mâncare, dar vecinii de masă au început să și-o miroasă unul altuia. Li se părea că ceapa sau altă legumă tocată mărunt nu este tocmai proaspătă și căutau ingredientul vinovat. Nimeni n-a fost impresionat.

În fine. Pe trei salate și două băuturi am plătit peste 50 de lei. După care m-am dus la Redal Cafe, lângă Salad Box, și mi-am luat ceva de mâncare. Dacă mă nimeresc prin mall și au supă cremă, jur că îmi mai iau. Iarbă nu, că am și eu acasă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 27365

Comentarii

25 comentarii

Ioana

Acum 9 ani

Experientele mele cu Salad Box s-au incheiat in momentul in care am gasit un paianjen in salata ! (si nu sunt singura. La Salad Box si omizile dau gust salatei).
Raspunde

@ioana

Acum 9 ani

Si tu esti din Turda, ce problema ai cu Sibiul,sa-l denigrezi si sabotezi? Ce tot aveti de intrati mereu pe saiturile noastre,vedeti-va de ale voastre ca suntem satui pina peste cap de ofticati ca voi.
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

Sunt foarte bucuros ca avem Salad Box in Sibiu. Mie salata Athena la care adaug niste piept de pui mi se pare excelenta. Si da, pentru mine o salata este o masa, probabil pentru ca nu cred ca barbatul trebuie sa aiba burta sau sa semene unui mistret. Ma rog, aici parerile probabil difera. Mai mancam La Turn o salta italiana care este de asemenea foarte buna, insa la Salad Box ai varietate mai mare.
Raspunde

@2

Acum 9 ani

da tu ce te bagi? nu are voie sa-si exprime experienta? si ce daca e din Turda? nu a denigrat si nici nu a sabotat nimic prin comentariul ei!! esti idiot frate. @Ioana .. iti fac eu o salata de-ti lingi degetele...))
Raspunde

Ioana

Acum 9 ani

Nu sunt din Turda, stai linistit ! Omul poate comenta de unde vrea.. Si sa nu uitam ca Salax Box au restaurante in toata tara !
Raspunde

ptr autor

Acum 9 ani

Dacă rumegi înseamnă că eşti BOU ! Concluzia ar fi să paşti pe lângă mall pentru că e gratis ! Poftă bună!
Raspunde

politrucul

Acum 7 ani

Hai că esti matale animal rumegător!
Raspunde

Zgarciu

Acum 9 ani

numai la haleala va sta capul nehalitilor - pai futu-va mamica in ... sa va .ut !! ((:
Raspunde

Zgarciu

Acum 9 ani

numai la haleala va sta capul nehalitilor - la munca cu voi , neispravitilor ...apoi nu va mai trebuie \"salad box\" - mai degraba o friftura sau un cotlet de porc - fara paianjen si alte animale de casa !! no - ne intalnim la turn - la un cotlet ??
Raspunde

Helga W.

Acum 9 ani

Mâncarea este corozivă, am halit și eu si unde n-am tras o beșină de mi s-o găurit chiloții și fusta. Noroc că-i vară și găurile permit o mai bună aerisire.
Raspunde

simina

Acum 7 ani

I love you Helga! Pe bune!
Raspunde

Aleahim

Acum 9 ani

Articol cu pretentii de interesant; comentarii asemenea :(
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Fraierii ăștia și-au pus numele \"Salad box\" că să nu-l pună, cum ar fi fost corect, \"Salade box\". În cazul în care ar fi scris corect franțuzește, ați fi mâncat doar pumni în cap.
Raspunde

calugarul

Acum 9 ani

observ ca provincia ca de obicei e plina de tarani...si bucurestiul din pacate ca e plin cu d-astia rupti in***ca unii de pe aici...incepand cu initiatorul post-ului. Tati...aceasta pravalie a aparut ca sa dea variante de a manca civilizat si ca alternativa a fast food-urilor care au creat grohaitorii cu maieute cu gaurele care stau si ragaie ca imbecilii dupa ce sting un kfc cu bere ca vb aia. una peste alta...e vorba de varietate si oferta pentru....cerere netotilor care comentati de cotlete si alte***care v-au facut de aveti burtoaiele ca niste monumente ridicate in cinstea eroului de sub ele ...cazut sub greutatea bidonului. mari cocalari. si apoi ma mai mir cand plec pe undeva in afara tarii de ce toti dispar cand aud ca suntem din Romania...asta dupa ce in prealabil ne simtim ok impreuna. Mai reveniti-va frate si vb altui prost ca voi\"mai puneti dreq mana pe niste almanahe\" ca sunteti prosti ca noapte da va vreti elevati...gen omul cu franceza...pai ma nataraule, stii tu pe ce premisa au ales oamenii numele?!!? poliglotul***!!!! daca erati destepti, observati succesul business-ului care provine dintr-o idee simpla...sau faptul ca va overa varianta sa mancati loco dar si sa luati la pachet in acelasi tim....sau faptul ca o prepara in fata voastra macar sa stiti ce dracu aveti in ea. m-am saturat de atata prostie pana peste cap...si nu o sa inteleg in veci de ce dracu ma tot intorc pe aici. Probabil pt ca exista salahori ca voi de pe urma carora prosper sa pot duce o viata tihnita in afara tarii. Inaptilor!!!
Raspunde

Provincia MTI

Acum 7 ani

Ba calugare, ai ceafa lata? Te poti sterge la cur cu mainile fara sa faci entorsa? Tara RO nu are provincii! Ase le ziceti voi, miticii lupi. Haide pa :)
Raspunde

politrucul

Acum 7 ani

Ce isteț ești călugăre! La ce schit slujești? La Secu?
Raspunde

Laura1234

Acum 8 ani

Cea mai proasta servire la salad box in sibiu! La fel si salatele cu ingredientele pregatite cu o saptamana inainte , salata numai salata verde nu e, de atata amar de vreme s-a transformat in salata maro! Cat despre celebru sos caesar e o a8-a minune a lumii daca se gaseste! Si bineinteles k totul sa fie ca la carte , angajatele iti spun k il au si iti pun altceva in salata , pt ca abia dupa ce au pregatit salata \"au descoperit \" k nu mai e sos caesar! Pacat de brand ! Nu se compara cu salad box din alte locatii ale tarii!
Raspunde

@joseph

Acum 8 ani

taci draq din gura trantore! cel mai bun loc in care ai mancat a fost cantina saracilor si te dai critic culinar?Marş la munca!
Raspunde

Mika

Acum 8 ani

O mare porcărie si servirea lasa de dorit o fetiscana plictisită si sictirita .foarte urâtă servirea in iulius maal Suceava nu mai merg niciodata si nu sfătuiesc pe nimeni sa mai încerce salatele lor oribile si tocate parca cu sapa
Raspunde

ioana

Acum 8 ani

Nu pot sa ma abtin a va felicita pentru basinile mari cat prostia romaneasca din capul dumneavoastra! Tara/taranca needucata care habar nu are de alimentatie! Vai de capul dvs!
Raspunde

ALEX

Acum 7 ani

S-a schimbat conducerea la SALAD BOX. lA FEL S-AU SCHIMBAT APROAPE TOTI FURNIZORII DEOARECE NOUL MANAGER A FACUT CRIZA DE NERVI VAZIND CE MARFURI LIVRAU ASTIA DIN METRO SI AUCHAN. TOTUL ESTE ACUM PRODUCTIE ROMANIA SAU UNGARIA, STOCURILE SE REINNOIESC ZILNIC SAU DE DOUA ORI PE ZI.
Raspunde

Andra B.

Acum 7 ani

Astazi, 13.07.2016, am cumparat o salata de de la restaurantul Salad Box de pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca si am gasit un paianjen viu in ea. Ma gandesc sa fac o sesizare la Protectia Consumatorului.
Raspunde

politrucul

Acum 7 ani

Înseamnă că ingredientele erau eco, altfel ar fi murit paianjenul, nu l-ați fi găsit viu!
Raspunde

anca

Acum 7 ani

Modul de vorbire reprezinta ceea ce suntem.
Raspunde

Nigga in da hood

Acum 6 ani

Mie ca să îmi ajungă tre'să fac o salată de 30 de lei, de altfel e ca și cum nu am mâncat. Ah da, la un box din ăla plin îți toarnă cel mult patru molecule de ulei de măsline, de mănânci ca uscat totul...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus