Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
0°C

ACTUALIZARE Ponta la Medias: Nu va muta nimeni. Stiu o singura persoana care tot vrea la Bucuresti

23 Octombrie 2014 11:14

ACTUALIZARE 2
Prezent la aniversarea Transgaz, premierul Victor Ponta a dat asigurări medieșenilor că societățile ”gazului” nu vor fi mutate la București. ”Nu va muta nimeni. Eu știu o singură persoană din județ care tot vrea să se mute la București. Vrem să nu depindem energetic de cei din est, care tot reduc gazul la conductă. Se ia la Moscova decizia. Trebuie să ne asigurăm independența energetică, lucru care înseamnă independență politică. (...) Să vă gândiți dezvoltarea în continuare și pe Republica Moldova. Strategia națională de energie include și Moldova”, a declarat Victor Ponta.
 
ACTUALIZARE:
Victor Ponta a ajuns la Mediaș, unde Transgaz aniversează o sută de ani de activitate. Aici, premierul a transmis un mesaj social-democraților interesați de lupta politică de la vârful partidului: "Deocamdată eu sunt șeful PSD”, a declarat Ponta.
Ponta este însoțit la Mediaș de vicepremierul Liviu Dragnea și de ministrul Transporturilor, Ioan Rus.
 
 
Premierul Victor Ponta a participat în această dimineață, alături de ministrul Apărării, Mircea Dușa, la depunerea jurământului de către studenții din anul I de la Academia Forțelor Terestre. Ponta nu a făcut niciun comentariu, în afara discursului ținut în fața studenților militari.
”Este o mândrie pentru mine și pentru orice reprezentant al statului român, când vorbesc cu un reprezentant al NATO, să primească doar cuvinte de laudă la adresa armatei române. Nu e de mirare că biserica și armata sunt cele două instituții în care românii au cea mai mare încredere și pe care orice Guvern are datoria să le susțină”, a declarat Ponta, urându-le succes bobocilor și ”La mulți ani” cu ocazia zilei Armatei Române, care va fi sâmbătă, 25 octombrie.
Cei doi demnitari au venit în Sibiu cu un avion militar, iar de aici, Ponta a plecat la Mediaș, unde Transgaz aniversează 100 de ani de activitate.  
La ceremonie au participat alături de Ponta și Dușa, președintele Consiliului Județean Ioan Cindrea, prefectul Ovidiu Sitterli și Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, care a oficiat și o ceremonie religioasă. După festivitate, Ponta nu a făcut nicio declarație.

Comentarii

9 comentarii

alzara

Acum 6 ani

Uniforma, discretie in raport cu \"afacerile interne \" si ultima speranta pe Panant si in Ceruri ale unei populatii...inocente. Doua institutii asupra carora poporul votator nu are in realitate nicoun control. Iata componentele si consecintele succesului.
Raspunde

Sibian

Acum 6 ani

Fals ! Romanii nu mai au incredere in nimeni si nimic ! Increderea romanilor este din ce in ce mai scazuta in politicieni si institutiile statului. Aici am ajuns dupa 25 de ani de la executarea lui Ceausescu, fapta mareata de eroism a glorioasei noastre armate . Ultima tara din Europa , tara in care romanii lupta din greu pentru ziua de maine.
Raspunde

prezidentiale...

Acum 6 ani

In urma cu un an analistii sondajelor il creditau pe C. Antonescu prezidentiabil ; dupa disparitia sa nimeni nu se indoia de succesul lui Ponta. Azi nici acesta nu mai crede. Succesiunea in partid nu va fi determinata de el in urma succesului, ci de oponentii lui in urma esecului. Pronostic : Dragnea (liber?) fara Ghita care va abandona politica (siTV...) . Realist?
Raspunde

Sibiu

Acum 6 ani

.............. du-te Ponta si lasa-ne in pace ..................
Raspunde

lol

Acum 6 ani

Biserica si Antena 3 sunt institutiile in care electoratul PSD are cea mai mare incredere
Raspunde

Sebi

Acum 6 ani

PT UNII NIMIC NU-I BINE. CE FACE MA IUBITUL VOSTRU IOHANNIS? GHINION..
Raspunde

adiarc

Acum 6 ani

acelasi sistem brevetat cu succes...doar vorbe goale , promisiuni nefondate si ZERO PROIECTE PALPABILE cu surse de finantare clare si nu ....vom face , e in pregatire , e in refacere , se va realiza , vom construii , etc , etc.......nu a inceput bine declinul lui Ponta si deja sacalii din jur incep sa maraie
Raspunde

desconspiratu

Acum 6 ani

ba debandada mare la antena 3 se vede ca la pitulat pe felix ,ba felix ,nu perte mult timp vei constata ca idea de a sta ascuns 10 ani a fost a favoritului tasu ,ponta ,ba va lucra asta rizind ,tot cite un fost combinator de aia cu stafuri de magiceni in manipulsare,,dispareti dupa grati ,bai felix lai scapat rau de tot pe gidea ,ciuvica si badea ,iai transformat in mascarici nationali ,se invita uni pe alti in studio si o dau pe un ris care nu este al lor ,ei se cred comici dar sunt jalnici ce s-a mai zici de ciuvica ,ba s-a prostituat rau de tot a devenit un pupicurist de cea mai joasa speta ,ba ciuvica ai uitat ca mentoru lui ,copy - paste 7 case ,tea bagat la bulau cu afacerea ,armaghedon ,ba tria spalat creieru rau de tot aia la pripon ,felix nu fi trist in curind il vei avea coleg de celula pe cel mai bun prieten al tau [basescu ] ce partide de table si ce romane veti scrie in tandem ,ba noroc ca faceti numai un sfert din pedeapsa ,dar dupa cite bube s-a adunat la base la asta un sfert din pedeapsa inseamna vreo 25 de ani ,s-au dupa ce isi gata mandatu oia cu el pe fosta doamna cocos [udrea ] si pleaca intro croaziera prelungita cu barcuta cu tanti lenuta ,cum era sloganu pe timpul iepoci de aur ,cu canal -marea -neagra fact s-a se pimbe nea nicu cu lenuta cu barcuta ,sucesuri
Raspunde

Iohannis vs. Ponta

Acum 6 ani

Disperarea e mare în PSD. Iohannis e pe un trend ascendent, iar realitatea din teren, adică din primul tur de scrutin, va arăta că Victor Ponta are puțin sub 40% din voturi în realitate și Klaus Johannis vreo 30%. Asta va fi o lovitură pentru PSD, care popularizează în presă sondajele dirijate făcute de prieteni ai partidului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus