Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Un milion de euro pentru 16 terenuri de sport

Consiliul Județean Sibiu a atribuit un contract în valoare de 4,4 milioane de lei, fără TVA pentru amenajarea a 16 terenuri multifuncționale de sport, în tot atâtea localități. Terenurile vor avea două porți pentru minifotbal și handbal (3 x 2 x 1 m), sisteme specifice pentru baschet, tenis, badminton și volei, câte patru bănci din lemn și câte două coșuri de gunoi. Terenurile vor fi împrejmuite cu un gard înalt de cinci metri, iar în fiecare colț vor fi amplasate sisteme de iluminat, alimentate de la rețeaua stradală.
”Suprafața de joc și cea de siguranță va fi realizată din bitum turnat peste un strat de balast stabilizat și un strat de fundație din agregate naturale cilindrate având o panta de 0,5 % de la centru spre extremitățile terenului în profil transversal”, se arată în proiectul tehnic întocmit pentru terenul de la Șura Mare.
Terenurile vor avea dimensiuni diferite, cuprinse între 645 și 1056 de mp. Localitățile în care urmează să fie amenajate aceste terenuri sunt Arpașu de Jos, Ațel, Bruiu, Roșia, Laslea, Micăsasa, Orlat, Rășinari, Râu Sadului, Agnita, Șura Mare, Tălmaciu, Tălmăcel, Turnu Roșu, Păuca și Vurpăr.
Contractul în valoare de 4,43 de milioane de lei fără TVA a fost atribuit firmei Terra Building SRL, în urma unei licitații în care valoarea lucrărilor era estimată inițial la 5,6 milioane de lei. Termenul contractual de realizare a lucrărilor este de zece luni, iar garanția cerută de la antreprenor este de 24 de luni de la semnarea procesului verbal la terminarea lucrărilor.

Foto: documentația de atribuire pentru terenurile multifuncționale

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

stelian

Acum 7 ani

Esti somer, pensionar, student, vrei sa schimbi situatia financiara, vrei un job serios , ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castigurile pot ajunge la 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Pentru detalii *** „ Info ” la adresa de email: ofertelocoridemunca@gmail.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus