Marţi,
22.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Extraterestrii invadeaza Piata Mica

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă, duminică, în încheierea Magic Show Fest, un spectacol de foc cu personaje fabuloase, care vor invada Piața Mică din Sibiu.

„Compania Fireter din Bulgaria lucrează în diferite moduri cu focul, combină umbrele şi luminile cu personaje magice pe picioroange, construieşte maşinării nemaivăzute şi toate acestea sunt pentru a crea un univers misterios în care graniţele dintre perfomer şi spectator sunt depăşite. Capacitatea de transformare a artiştilor bulgari este uluitoare. Fireter schimbă perpsectiva asupra spectacolului convenţional de stradă, invită publicul să devină o parte a lumii de foc, încorporează spectatorii în spectacol, îi transformă în personaje de basm din lumi fantastice”, spun reprezentanţii Teatrului Gong.

În „Cosmicus”, oamenii descoperă că un obiect straniu a aterizat în centrul orașului, o misterioasă navă extraterestră care își modifică în mod constant luminile astfel încât pare să fie vie. Deodată, începe să se miște, trei creaturi bizare uriașe, jumătate om, jumătate robot ies din navă şi străbat străzile orașului, urmate de maşinăria colorată. Extratereștrii sunt conectați prin instrumente speciale și par că ar căuta ceva, plutind deasupra publicului. Uriașii cosmici cercetează cu atenţie câte un spectator cu aparatele lor misterioase, dar își dau seama că acesta nu are ceea ce caută ei și își reiau călătoria.

Magic Show Fest este prezentat cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu. Timp de 4 zile, în perioada 11 – 14 decembrie, 50 de artiști din 6 țări se vor reuni pe scena Teatrului Gong din Sibiu pentru a prezenta spectacole de teatru, muzică, pantomimă, animație, magie și iluzionism atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Spectacolul va avea loc duminică, 14 decembrie, de la ora 20:00, în Piaţa Mică.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus