Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Polisano il aduce ca director de dezvoltare pe Ciprian Ciobanu, cel care a construit reteaua MedLife

Avocatul Remus Borza, președintele Grupului de Firme Polisano, a numit noi directori la conducerea producătorului de medicamente Polipharma Industries, a firmei Sibpharmamed care operează lanțul de Farmacii Rețeta și la Clinica Polisano, care opereaza Spitalul European Polisano.

”Omul care a construit cea mai mare reţea privată de clinici şi spitale din România a venit la Polisano. Din 15 ianuarie 2015 a fost numit Director Dezvoltare al Clinicii Polisano, firma care operează mai multe laboratoare, clinici şi spitale din Bucureşti, Sibiu şi Miercurea Ciuc, domnul Ciprian Ciobanu. De profesie economist, domnul Ciobanu a deţinut aceeaşi poziţie de Director Dezvoltare timp de 13 ani în cadrul MedLife”, se arată într-un comunicat de presă remis joi de reprezentanții Polisano.

Conducerea Grupului Polisano doreşte dezvoltarea diviziei medicale prin deschiderea în cursul anului 2015 a încă trei centre de radioterapie, a unei noi clinici la Bucureşti şi extinderea Clinicii Polisano Plaza. În noiembrie 2014, la conducerea firmei a fost adus Celestin Constantin, care anterior deţinuse funcţia de Manager General al Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon din Bucureşti şi anterior, Director Economic la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Ca Director General la cea mai mare fabrică de medicamente din România, o investiţie de peste 60 de milioane de euro, a fost numit Sorin Banciu. De profesie medic, absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, şi al unui MBA în management, cu o experienţă de peste de 15 ani în managementul unor multinaţionale că Pfizer, Schering Plough, MSD, Amgen România şi Amgen Europa Centrală, a fost cooptat în echipa de management a Polipharma Industries începând cu 15 ianuarie 2015, având că obiectiv imediat punerea în funcţiune până la 30 martie 2015 a liniilor de producţie Oncologice, Injectabile şi Solide şi identificarea unor noi pieţe de export.

Director Producţie la fabrica de medicamente a fost numită Cornelia Tufaru. Dublă licenţiată a Universităţii Politehnice şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti, cu un MBA în Management, Bussines şi Administrare, Tufaru are o bogată experienţă în managementul unor fabrici de medicamente, fiind Director Producţie la Biofarm (1998-2000), Director Fabrică la Zentiva (2000-2005), Director Fabrică la Biofarm (2005-2006), Director Operaţiuni Fabryo Corporation (2007-2012) şi Director Executiv Polipharma Industries (2012-iunie 2014).

Nu în ultimul rând, la conducerea Sibpharmamed ce operează o reţea de 67 de farmacii sub brand-ul “Reţeta”, a fost adusă Mirela Elena Jumanca, cu o experienţă de 12 ani în distribuţia de medicamente, în această perioada fiind Director Vânzări la Tamisa Trading (Montero) şi Director Regional la SIEPCOFAR (“Farmaciile Dona”).

Grupul de Firme Polisano a avut în 2014 o cifră de afaceri de aproape 400 de milioane de euro și numără peste 2000 de salariați.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

geo

Acum 7 ani

Ce-i leaga pe acesti specialisti, directori executivi, de Sibiu si de polisano? Cred ca pentru a ramane Polisano o firma din Sibiu este f. important sa nu se schimbe structura actionariatului. Sa nu se incerce si aici ceea ce se incearca la Carpatica.
Raspunde

@geo

Acum 7 ani

Sunt uimit de cunoștințele tale în domeniul managementului !!! Oxford, Cambridge, Stanford etc., sunt la degetul tău mic. Bravo. Ține-o tot așa. Ești cel mai tare din parcarea ta goală.
Raspunde

geo

Acum 7 ani

@2 Zi-i pe management daca vrei dar poti sa zici si pe zoologie: Polisano ca si Carpatica (pentru prima mai ales, cu multa parere de rau) sunt doua animale ranite; in jurul lor in mod sigur se vor strange pasarile de prada.
Raspunde

eu

Acum 7 ani

Si doctor cu inalta pregatire o sa fie Borza! Ca oricum le stie pe toate!
Raspunde

tot eu

Acum 7 ani

Centrele de radioterapie vor fi tot parteneriat public-privat ca banii publici sa mearga la privat????? Si tot in Sibiu ca Baia Mare a refuzat oferta nemaipomenita si probabil si alte centre care se respecta. Apropo dle Borza vedeti ca cei care fac comert cu bolavii de cancer sunt pe lumea cealalta ! Ar fi pacat sa patiti la fel, nu de alta da sunteti tanar si nelinistit!
Raspunde

pt. geo

Acum 7 ani

Ai dreptate! Ce-i cu fluctuația asta de tehnocrați la Polisano? Sibienii sunt prea mototoli, nu pot fi șefi la Polisano?!
Raspunde

@geo

Acum 7 ani

De ce nu te oferi tu ca manager. La comentarii idioate te pricepi. Sa te vedem la treaba.
Raspunde

@6

Acum 7 ani

Patriotismul tau local este patetic (atentie, sunt si eu sibian, deci nu incerca sa ma ataci pe tema asta!) Este o practica foarte raspandita in lumea afacerilor atragerea de manageri care au demonstrat ca performeaza cu adevarat. Se numeste head-hunting si se practica in toata lumea. Asta demonstreaza ca Polisano este atractiva, ca are putere financiara. Fii sigur ca acesti manageri, probabil adusi pe bani buni, au fixate obiective clare si se va renunta la ei daca nu le indeplinesc. Din punctul meu de vedere, e clar ca ambitiile legate de dezvoltarea firmelor sunt la cel mai inalt nivel. Sa speram ca vor reusi.
Raspunde

bobo

Acum 7 ani

Stimate, Domn Borza,aduci directori noi,pe salarii mari si dai angajatii afara. Sa-ti fie rusine. Daca dl.Doctor Vonica fie iertat,ar invia,ar muri la loc sa vasa ce faci domnule Remus Borza. Rusine........
Raspunde

bobo

Acum 7 ani

Stimate, Domn Borza,aduci directori noi,pe salarii mari si dai angajatii afara. Sa-ti fie rusine. Daca dl.Doctor Vonica fie iertat,ar invia,ar muri la loc sa vada ce faci domnule Remus Borza. Rusine........
Raspunde

ggg

Acum 7 ani

rusine la toti directorii din polisano!!!!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus