Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Actualizare: O femeie de 70 de ani s-a aruncat de la etaj pe Calea Cisnadiei

Actualizare 13:10

Reprezentanţii SMURD Sibiu spun că echipajul sosit la faţa locului nu a reuşit să stabilizeze femeia şi a constatat decesul, "survenit în urma traumatismelor multiple suferite din cauza căderii de la înălţime".

În urmă cu 30 de minute, o femeie s-a aruncat de la etaj, de pe Calea Cisnădiei, din blocul 17.

„Femeia era cunoscută cu probleme psihice şi se pare că s-a aruncat de la etaj cu intenţia de a se sinucide. Un echipaj SMURD sosit la faţa locului încearcă să o resusciteze, dar şansele de supravieţuire sunt slabe”, a declarat Luciana Blateş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Vom reveni cu amanunte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

din cauza taparului Nemulescu

Acum 9 ani

A dat un avans pentru apartament la Mihai Viteazu Residence , bani munciti de copii d-sei si a luat teapa de la Nemulescu.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

D-zeu s-o ierte! Biată femeie să-și găsească liniste. Cine stie ce a fost în sufletulei.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

\" a costatat\" , \"traumatimelor\" \"cunsoscută\" \"Inspctoratului\". D-ao inloco, Dornia Niut, trei randurni, partu greslei..
Raspunde

joan

Acum 9 ani

@1 detaliaza cu teapa ... Sa stie toata lumea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus