Marţi,
19.10.2021
Parțial Noros
Acum
5°C

Vladimir Putin asteapta un copil. In Elvetia

Vladimir Putin nu a mai fost văzut în public de pe 5 martie, când l-a primit la Moscova pe premierul italian Matteo Renzi, iar motivul dispariţiei liderului de la Kremlin din faţa camerelor de filmat pe care le adoră ar fi că urmează să devină tată, potrivit ediţiei online a publicaţiei elveţiene Tribune de Geneve.

Preşedintele rus Vladimir Putin, în vârstă de 62 de ani, urmăreşte îndeaproape evoluţia sarcinii iubitei sale, Alina Kabaeva, o fostă gimnastă în vârstă de 32 de ani, care a fost internată în urmă cu câteva zile într-un centru medical specializat, Clinica Sant'Anna din Sorengo, în cantonul Ticino, majoritar italian, din sudul Elveţiei, potrivit www.tdg.ch.

Clinica Sant'Anna se bucură de o bună reputaţie în domeniul obstetricii, iar multe rusoaice au apelat deja la servicile sale. Pagina de internet a centrului medical are şi o versiune în limba rusă.

Clinica Sant'Anna face parte din grupul Genolier Swiss Medical Network, iar cuplul prezidenţial rus nu ar fi primii clienţi de rang înalt din lumea politicii. În 2009, fiica lui Silvio Berlusconi, Barbara, a născut la acest spital un băiat pe nume Edoardo.

Centrul medical are avantajul de a fi departe de Moscova şi de presa rusă, în condiţiile în care relaţia lui Vladimir Putin cu Alina Kabaeva, neconfirmată oficial niciodată, este considerată o afacere de stat la Kremlin, comentează Tribune de Geneve. Cei doi ar avea deja doi copii împreună, un băiat, născut în 2009, şi o fiică, născută în 2012, susţine publicaţia elveţiană.

Subiectul este unul foarte sensibil în Rusia. Un tabloid care a speculat, în 2008, pe marginea unui presupus mariaj al liderului rus cu fosta gimnastă şi-a suspendat apariţia timp de trei luni, înainte de a se închide definitiv.

Vladimir Putin a divorţat oficial de soţia sa Ludmila la începutul lui 2014, după 31 de ani de căsnicie. Cei doi au impreună două fiice, Maria Putina, născută pe 28 april 1985 în Leningrad (actualul Sankt Petersburg, n.r.),în Uniunea Sovietică, şi Ecaterina Putina, născută pe 31 august 1986, în Dresda, Republica Democrată Germană.

Sursa foto

Comentarii

6 comentarii

Georg

Acum 6 ani

\"Putina \"suna haios de tot...Deci avem doua PUTINE, mai vine eventual si a trea Putina. Daca nu e un POLOBOC...
Raspunde

@2

Acum 6 ani

S-o suji cu tot cu umorul tau de nemtalau prost!
Raspunde

@2

Acum 6 ani

Omul a încercat un spirit, matale repede cu porcării că altceva n-ai învățat! Chiar nimeni nu-i poate opri pe retardații care scriu porcării pe forum?!
Raspunde

@3

Acum 6 ani

Cand spui retardat cred ca te referi la tine jeguleeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Dragă klauzi, mai știi tu semnalul nostru din tinerețe, ăla cu două beșini scurte și una lungă cu stropi ? Mi-e dor de beșinile alea ca de mama !
Raspunde

@5-joseph

Acum 6 ani

:)))))))))))))bravo besinosule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus