Marţi,
07.02.2023
Ceata
Acum
-13°C

Toyofuku Akifumi si Rumiko Takahashi sustin ateliere pentru copii la Teatrul Gong din Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu suplimentează lista atelierelor pentru copii din luna martie cu încă două sesiuni care vor avea loc vineri, 27 martie, de la ora 17:30 și sâmbătă, 28 martie, de la ora 14:00.

„Look! Dance is there” este un proiect coordonat de coregraful japonez Toyofuku Akifumi, membru al companiei de dans contemporan „nmatu-posu”. Preocuparea acestuia este de a dezvolta proiecte inovative în domeniul artelor spectacolului prin combinarea elementelor de teatru-dans cu elemente noi din sport și pedagogie. Tânărul japonez colaborează, de asemenea, cu Centrul de Dans „Miyazaki C” și Universitatea „Miyazaki” din Japonia pentru implementarea de proiecte educaționale. Seria atelierelor propuse în premieră la Sibiu constă în exerciții de mișcare corporală create pentru a dezvolta creativitatea și abilitatea de comunicare a copiilor într-un mediu ce promovează educarea prin participare. Programul de la Sibiu are la bază programa școlară Creative Dance implementată în Japonia pentru a promova educația fizică și mișcarea. La atelierul de la Sibiu va mai participa și Rumiko Takahashi, profesor asociat al Facultatea de Educație și Cultură din cadrul Universității Miyazaki din Japonia.

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00. Prețul unui bilet este de doar 7 lei, tarif unic. Durata unui atelier este de aproximativ 1h30min. Se recomandă ținută lejeră și încălțăminte de interior.

Pentru mai multe detalii există o linie telefonică specială: 0269 210 906.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus