Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Sibiul se vede superb in reclama indiana filmata luna trecuta in centrul istoric

Reclama realizată de o casă de producție din India, în urmă cu o lună în Sibiu, a fost făcută publică zilele trecute pe rețele de socializare. Imaginile promovează o bancă internațională cu mai multe produse pe piața indiană, campania de promovare numindu-se ”igotyou”. În același timp, ea spune povestea a doi prieteni, Bob și Bud, un tânăr nevăzător și câinele lui, care au mereu grijă unul de celălalt.

Imaginile au fost filmate pe strada Mitropoliei, strada Târgu Peștelui, strada Gh. Lazăr colț cu strada Timotei Popovici, strada Tipografilor, în Piața Mică – la Podul Minciunilor, în Piața Aurarilor, pe strada Turnului la Butoiul de Aur și pe strada Turnului. Dar cel mai important este că orașul nostru creează un decor superb.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

53 comentarii

aaa

Acum 9 ani

Arata dezolant. cladiri nezugravite, tencuiala cazuta, acoperisuri ce stau sa cada.....dar orbul nu vede. 2-unde ati vazut voi atata civilizatie in sibiu? La semafor pe o strada goala toti stau cuminti la semafor. Sibienii se arunca si trec ca ciobanii;probabil ca nici nu stiu semnificatiile luminilor semaforului. 3-un orb in orasul care este pe primul loc la furtul banilor pt handicapati(vezi statisticile de pe siteul ministerului muncii)sau fura banii banii destinati bolnavilor de cancer(cazul Vonica), saracul orb e vkctima sigura. Ar fi buzunarit in primul minut
Raspunde

ion

Acum 9 ani

Nu te-ai saturat sa vezi intotdeauna numai chestiile negative? Give us a break!
Raspunde

Eu

Acum 9 ani

Mai poti trai cu tine insuti, te mai suporti ?
Raspunde

justme

Acum 9 ani

@1 - asta e farmecul centrului istoric al unui oras...cladiri renovate langa cladiri mai neingrijite ! mai plimba-te in italia in zonele turistice.Mai uita-te in filme filmate in centrele istorice sa vezi ca exact asta cauta si regizorii. Ce minte bolnava si frustrata mai poti sa ai....
Raspunde

justme

Acum 9 ani

erata- fara \"al\"
Raspunde

meh

Acum 9 ani

Aaa - da prost esti ma. Is curios unde stai tu daca zici ca in Sibiu lumea nu e civilizata. Mananci kkt cu polonicu...
Raspunde

Florentin

Acum 9 ani

Va rugam ca banii pe care ii produceti de pe urma unei astfel de reclame sa ii directionati spre construirea unui cinema multiplex, este nevoie de asa ceva in orasul nostru!
Raspunde

cta

Acum 9 ani

Personajele ca tine fac tara de rusine si o defaimeaza , dute si mai citeste si tu o carte si viziteaza lumea, probabil tu stai intr-un palat :)))))) habar nu ai ce inseamna un centru istoric, dupa gandirea ta ar isemna un centru renovat cu geamuri termopan, acoperisuri din tigla de tabla :)))))))) si izolate cu poliesteren :)))) . Ps : inainte sa vorbesti , gandeste de 10 ori inainte , daca nu taci!!!!
Raspunde

Ana

Acum 9 ani

Aici as locui la batranete, nu as sta in tinerete. Orasul nu iti ofera foarte multe perspective de dezvoltare (profesional vorbind daca lucrezi in domeniul online marketing), inca e in urma la multe capitole fata de alte orase din Romania la partea de servicii. In Sibiu in foarte multe magazine nu se poate plati cu cardul (ceea ce e deranjant) si contrar tuturor asteptarilor, e mizerie. Ar mai fi multe de spus dar ma rezum la atat deocamdata.
Raspunde

Roxana

Acum 9 ani

Mizerie in Sibiu??? Dar in Bucuresti, unde centrul miroase a urina, unde sunt cartiere in care nici ziua nu ai ce cauta?
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

@1 esti prost de dai in gropi. @Florentin tu esti si mai prost. Trebuie sa va repet incontinu ca trebuie sa cititi care e diferenta intre investitie publica si privata?
Raspunde

Andrada

Acum 9 ani

Munca la domiciliu, oferta serioasa, implicate intr-un proiect nou, de viitor si care nu iti cere prea mult efort! Trimite info la adresa andrada_annemarie***
Raspunde

make

Acum 9 ani

Frustrare pe voi cit cuprinde, cel mai fain oras din tara asta de cacao. Ofticatilor, da bubele pe voi de invidie.
Raspunde

dan

Acum 9 ani

au gresit indieni si aia care au platit ! daca alegeau un oras unde tramvaiul era tras de cai cand in sibiu era electic dadeau lovitura
Raspunde

RA

Acum 9 ani

@aaaa Sa sti ca din pacate in Sibiu nu sunt doar sibieni .
Raspunde

eu

Acum 9 ani

stai cuminte \"aaa\" ca vine uraganul peste tine ! ;)
Raspunde

Bbb

Acum 9 ani

Aaaa este vasilica din italia :)))
Raspunde

Diana

Acum 9 ani

Sibiul este cel mai frumos oraș din Romania. Trebuie apreciat pentru curățenia impecabilă, străduțele si peisajele pitorești, cultura localnicilor. Si cel mai important, nu exista atâta mizerie si nesimțire ca in alte orase. Cei care au scris tîmpenii, nu ca supărați, voi din ce oraș sunteti? Va este ciuda ca Sibiul e apreciat si de străini?
Raspunde

@diana

Acum 9 ani

Care straini Diana ca doar reclama e de la rudele lui Cioaba.... Uite ca dezamagirea sa fie si mai mare azi in presa locala TS se comenteaza despre reclama indienilor deci banuiesc ca o sa colcaie indienii in Sibiu ( sublimal ca nimeni nu pomeneste despre Sibiu ) in timp ce tot azi Financial Times are o pagina intreaga dedicata noului ELdorado pentru scriitorii britanici Brasov Daca ai avea ceva in scafarlie te -ai uita pe editia online a lui FT si aimesteca usor din guritza Dar ca si sateanca din Sibiu nu cred ca esti in stare
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Foarte frumos, ma simt chiar localnic in oras european. Superb!
Raspunde

Marius

Acum 9 ani

Cel mai frumos si curat oras din tara!&
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Tot le place la sibieni sa se creada nemti daca s-au mutat in casele sasilor. Ai vazut tu in Germania tencuiala cazuta de pe casa? Si in italia nicaieri in zonele centrale nu exista tencuiala cazuta. Sa ii pastrezi aerul istoric la o cladire nu inseamna sa o lasi sa se prabuseasca , sa cada tencuiala sa omoare oameni cum s-a intamplat in sibiu. Ciobanii din sibiu s-au mutat in casele sasilor dar nici macar nu sunt in stare sa le intretina. Sau poate sibienii au dat jos tencuiala de pe casa ca sa dea un aer mai vintage la oras??!!!!!??
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Dupa logica ta Craiova e cel mai\"fermecator\"oras \"istoric\" din Romania
Raspunde

Diana

Acum 9 ani

Draga @diana, pentru cultura ta generala iti amintesc ca Sibiul nu a sat ci oraș. Si cand am spus că e atractie pentru turisti, am constatat un fapt. Nu cred ca conteaza faptul ca în reclama nu se menționează că filmarea e facuta in Sibiu, ca doar nici Nicolas Cage nu zice in \" Ghost rider 2\" uite ca scena asta e din Sibiu. Cu toate astea l-a atras ceva in orasul asta pentru că e unic în felul sau. Dacă observi nu am zis de rau de alte orase, doar nu mi place cand lumea vorbeste fara sa stie sau din rautate. Sibiul nu are nevoie de reclama comercială, pentru ca nu duce lipsă de turisti.
Raspunde

@22

Acum 9 ani

Ba sobolane, in casele sasilor sau mutat contaranii tai, nu sibienii, dute in satele marginene sa vezi cit is de frumoase, tu de foarte multi ani ai niste colti veninosi si ticalosi impotriva sibienilor. De unde esti din Grinari sau Lovnic, frustrat iasovean. Ba frustratule, in Germania e o lume si conducere normala, nu ticaloasa ca in tara asta care-ti fura banii prin buget, deconcentrate, sabotari ale oamenilor de afaceri sibieni, fabrici sabotate, falimentate si relocate, izolare asa cum ati facut voi cu industria sibiana, plus ca va arogati drept de control dictatorial sabotor, niste mafioti tinuti si platiti din banii sibienilor. In Germania n-o sa vezi asa ceva, ba scirnavie, vi sa descalifici Sibiul in asemenea conditi, banditule. Ba voi sunteti o mafie care sufocati Sibiul cu ticalosiile voastre de zeci de ani, voi trebuiti scosi la suprafata si umplute puscariile cu voi, plus ca ati sabotat intrarea Sibiului in UNESCO.
Raspunde

@diana

Acum 9 ani

Draga Diana numar de turisti straini in 2014 Bucuresti 847. 000 Brasov 146.00 Sibiu 75.000 Q.E.D
Raspunde

@24

Acum 9 ani

Si iti mai dau o tema .... Cold Mountain 3 premii oscar Beowolf ...nominalizat pentru cele mai bune trucaje Harfield and McCoy cel mai bun serial al anului 2013 Oare ce au inncomun? BTW Ghost Rider are ca scene principale de filmare Castelul Hunedoara si Arefu .. Dupa cum si Dark Prince are ca scenq principala Sighisoara si nu Brasovul... Asa ca fatuca din Sibiu mai studiaza mai viziteaza tara si apoi mai comenteaza. Cat priveste daca este sat sau oras depinde din ce perspectiva . Pentru cei din Medias si Rm Valcea este oras...pentru cei din Brasov si Cluj este un satuc mai rasarit
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Stimate domnule Dobre, ... nu numai in India ci si in Germania , Sibiul a aparut cu citiva ani in urma intr-o reclama. Urmariti pe youtube: Reclama \"Sparkasse Altersversorgung\" https://www.youtube.com/watch?v=4BfPrUf4pak Multe salutari din Landshut (oras partener cu sibiu) P.S. Casa cu reclama \"Sparkasse\" este coltul strazilor Faurului cu Tordosianu. Ea apartinea inainte de razboi strabunicului meu. Evident in reclama vazuta, casa a fost cam \"retusata\" :-)
Raspunde

precizare

Acum 9 ani

Turistii din iasov sunt cei fugariti de foame sau tintari [cred ca sti zonele de unde sunt] iar Cold Montain e filmat in munti, absolut nici o relevanta iasoveana iar ptr. iasov si cluj,........ Sibiul e capitala adevarata a Ardealului, nu cea autoproclamata sau umflata bombastic de tam tam si mafie.
Raspunde

@29

Acum 9 ani

Tu nu poti participa la dialog fiindca esti analfabet prin definitie.. Cred ca stii ce stii!
Raspunde

hop si eu

Acum 9 ani

uite alta, la Kawasaki - Sibiu, imprejurimi si evident Transfagarasan https://www.youtube.com/watch?v=KV3tYmnvF3E din pmdv sibiul e cozy ;)
Raspunde

@30

Acum 9 ani

Eu pot sa particip la dialog cu oameni de buna credinta si inteligenti, nu cu mafioti retardati cu interese care denigreaza, manipuleaza si jignesc incontinu sibienii. Cu porcii trebuie sa le raspunzi cu aceeasi moneda iar despre analfabetism ca sa mai vorbim. Se vede din postarile voastre, nu va intreaba nimeni de vorba si nu va duce capu la nimic constructiv, despre decenta si bun simt ce sa mai vorbim, va bagati cu tupeu si nesimtire, tare tipice analfabetilor si jigniti in dreapta si stinga. Voi chiar nu aveti ce cauta pe saiturile sibiene, unde sunt problemele noastre pe care trebuie sa ni le rezolvam impreuna, va tot bagati ca musca in c... calului, care e oful vostru? Suferiti de invidie si oftica, vedeti-va de treburile voastre asa cum fac sibienii, ce sibian ai vazut tu ca sa-l intereseze de ceea ce faceti voi. Dupa sistemul vostru de valori, intors cu susul in jos, voi trebuie sa jigniti incontinu iar noi sa va multumim, scirnavie care esti. Asta numeste unu ca tine, inteligenta. Ba sunt cu \'n\' clase peste nivelul tau si a gastii tale de mafioti poastaci pe saiturile sibiene, nu ma cobor la nivelul vostru josnic si manelist, va raspund cu aceeasi moneda cu care atacati voi, ori chiar nu esti in stare sa vezi treaba asta.
Raspunde

@32

Acum 9 ani

Natangu -senior unde-i??...cand intra-n tura sa-i pui fiola ,sluga!...hi hi hi:)))))))))
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Multi frustrati si handicapati social in \'\'zona\'\' frate...se spurca mult prea des refulari pe TS ! Pt @22, tu ai fost vreodata in Italia? Daca nu, intra pe Google street view macar, plina tara de cladiri vechi cu igrasie si tencuiala de secol 14-17 ! Chiar arata mizerabil unele zone din orasele vechi italiene pt un necunoscator (ca tine), cine are habar de istorie, arhitectura, arta, patrimoniu apreciaza. Germania arata ca scoasa din cutie pt ca au fost bombardati, aproape toate orasele mici sau mari au fost rase in proportie de 40-90%. Ce vezi in Germ. e reconstruit. Data viitoare o sa ne zici ce \'\'luna\'\' si bine pastrata e Dresda ! :))))
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

@9Ana....hai in Strand la non stop vis a vis de posta, un amarat de chiosc unde...platesti cu cardul fatuca :) Da\' tu probabil ca ai venit din sud, stai in \'\'Oack city\'\' si faci \'\'shoping\'\' in SH-uri pe \'\'shientru\'\'
Raspunde

Gino

Acum 8 ani

Foarte frumos... Foarte bine... Superb... (păcat ca încă lumea vede doar jumătate goală a paharului)
Raspunde

marimar

Acum 8 ani

Eu nu sunt din Sibiu, dar am trecut de foarte multe ori pe acolo, pentru ca-mi place enorm. Sunt atatea manifestari, spectacole, oamenii vin din toate colturile tarii, m-am minunat cu cati m-am intalnit si din orasul meu. Dar cand pleaca acesti oameni ramane dezastrul, atunci este marea mizerie care este facuta tot de noi
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

27, Și în București s-a filmat \"Liceenii\", la Paris \"Amelie\" și \"Ginghis Han\" în Mongolia, dar toate astea, pe noi, sibienii, ne lasă oarecum perpendiculari. Aici e vorba de Sibiu, care e mișto rău de tot. Cât de paranoic, turbat și invidios trebuie să fii ca să urmărești zilnic știrile despre Sibiu și să le combați cu argumente copilărești.
Raspunde

eu

Acum 8 ani

@27 Nu sunt nici din Sibiu,nici din Bv,nici din Cj.Intamplator am fost in ultima luna in toate aceste orase.Concluzia?Clujul e peste celelalte doua insa diferenta dintre Bv si Sb e prea putin sesizabila.
Raspunde

@ 39

Acum 8 ani

La ce anume ai raportat evalurea ta, cluju n-are nici istoria, nici frumusetea, nici festivalurile, nici cultura , nici arhitectura, nici relieful, nici muzeele, nici industria, nici istoria, nici catedralele, nici pionieratul in multe domenii ale Sibiului, plus ca judetul Sibiu e plin de monumente si orase cu monumente de valoare mondiala, ceea ce la cluj e pustiu, plus ca avem \' litoralul Ardealului\' la Ocna Sibiului, plus Bazna Bai, plus Paltinis, Bilea Lac, Transfagarasan, Transalpina, de aici si rica si invidia nationala pe orasu si judetu asta, nici nu sti pe ce criterii te bazezi cind faci asemenea comparatii neghioabe. Pe noi ne-a comparat si clasat forurile internationale care cunosc si stiu pe ce criterii sa evalueze un oras, nu un zevzec pe care daca il intrebi dupa ce criterii compara sau ce a vazut intr-un oras, habar n-are.
Raspunde

@joseph

Acum 8 ani

Bai natangule tu nu ai inteles ca sunt parte a unei conspiratii impotriva Sibiului care incet incet distruge mitul satucului tau prapadit. Nu vezi ca daca mai postez mult face analfabetul tau apoplexie si ramai cu doua solutii. Sau vorbesti la stapanire si angajeaza alt colaborator sau dai o acatista si mai iei o juma de norma. Faptul ca nu ai cultura cinematografica e normal avand in vedere ca esti sibian si de vreo doua generatii nu aveti cinematograf. FYI filmul se numeste Mongol si a fost filmat in Federatia Rusa. Liceenii a fost filmat la A Liceul Poligrafic , iar Extemporal la Dirigentie a fost filmat la Liceul 26, Cand ti am dat exemplele nu am vorbit de filme romanesti filmate in Brasov sau imprejurimi . Ti am dat exemple de blockbustere care au relevanta in industria filmului. Nemuritorii , Dacii ,i Pas in doi ( care mi se pare ca luat premiu la Berlin in 87) au fost filmate in Brasov respectiv Rasnov Daca chiar esti asa mare fan te invit sa vorbesti cu sasalaul tau fiindca unul dintre consilierii lui a jucat intr-un film relativ vestit in anii 70 Jachetele Galbene e vorba de Leonard Orban. Asta asa ca sa mai invatati si voi ceva acolo la tara unde aveti o cocina in loc de sali de proiectie. Ca sa spui insa ca in industria cinematografica numele Sibiu inseamna ceva in comparatie cu Brasovul trebuie sa fi clar pe prafuri sau Nascut idiot ca analfabetul tau. In rest ca iti place mai mult in Sibiu decat in Cluj zau Brasov asta e o chestie de perceptie personala...cert e ca Brasovul e pe harta cinematografiei pe cand Sibiul nu si nici nu o sa fie cu reclame la banci indiene sau partide de sex tantric a lui Salman Khan cu cea mai virgina sibianca.
Raspunde

rosu

Acum 8 ani

Unde mai pui ca Brasovu´ nici aeroport n-are.... Si se pare ca nici forumuri unde sa-si laude brasovenii orasu´. Normal ca-s invidiosi pe Sibiul laudat si iubit de toti.
Raspunde

@rosu

Acum 8 ani

forumuri sigur nu are! cat priveste aeroport e clar ca lumina zilei ca il va avea mult mai repede decat pana cand se va construi un \"\"multiplex \"\" in Sibiu. De ce? Fiindca Brasovul e locuit de brasoveni de oriunde ar fi veneit ei ( Moldova , Oltenia , Bucuresti sau Constanta) Pe cand sibiul e plin de sibieni getbeget ca si tine sica si natangul analfabet
Raspunde

Ana

Acum 8 ani

@ eu - Ai dreptate legat de Cluj ;) Eu sunt din Sibiu, am locuit 10 ani in Cluj si confirm. Acum ca m-am mutat din nou in Sibiu sunt dezamagita de oras (nu de frumusetea lui), de alte aspecte printre care si cele mentionate mai sus. @@@ poate din sud esti tu. tocmai ai dovedit ca esti un cioban. punct.
Raspunde

@44

Acum 8 ani

Sa te muti din Cluj in Sibiu chiar este un soc ,asa ca nu pot sa iti spun decat \"nu plange Ano\" Prevad ca nu o sa te readaptezi si o sa te muti la Brasov
Raspunde

@27

Acum 8 ani

ha ha...e buna asta cu bv si cj.....spre dezamagirea celor din bv clujul este departe spre civilizatie...este un oras occindental in toate domeniile....bv saracul a ramas un loc de iesire la weekend a miticilor din bucale ....chiar o jignire sa compari bv cu timisoara si clujul....complexe de iasoveni care se imbata cu apa rece dintrun bazin infect numit aqua park sau aqua fun....ps.ce frustrant este sa vezi k in zece esti intrecut cu brio de orase k timisoara,cluj si de cativa ani sibiul....in 5 anisori va depasit si alba iulia..bafta cu miticii iasoveni colciti
Raspunde

@45

Acum 8 ani

ba gagauta ii un soc ca sa te muti din Sibiu in cluj., Ba toata lumea ridea cind auzea de cluj , cum o ajuns taranoii astia sa aiva soc cind se muta in Sibiu, sau e normal se muta de la tara la oras.
Raspunde

@1

Acum 8 ani

tot comentariul tau e tipic unui frustrat de la tara.
Raspunde

@46

Acum 8 ani

Nevoi de provincial ratat ...oras de 137 000 de suflete ,cam atatia turisti vin intr -un weekend la Brasov . Sclavii sa plateasc impozite la Capitala si sa lase dezvoltarea la cei care sunt in stare sz va conduca Sa stii ca cica la Sibiu nu se poate face aqua parc ca dupa prima zi de folosinta apa arata ca smantana de oaie!
Raspunde

@49

Acum 8 ani

Băi, \'\'că cică\'\'eşti un buhai agramat.
Raspunde

@49

Acum 8 ani

Ba gagauta, provincial ratat esti tu, Sibiul e al doilea oras al tarii ca populatie,cine ti-o dat tie cifrele astea, comunistii care o facut recesamintul din 5 in 5 si stabileste granitele Sibiului in valea sapunului in timp ce la voi socotiti populatia pina la 40 km de jur imprejur. Ce turisti aveti voi in iasov, de aia dintr-o anumita parte a tarii care sunt predominanti acolo, sau de aia fugariti de tintari. Ce sa conduceti voi dezvoltarea, v-ati dat masura capabilitatii in a conduce de zeci de ani, masuri dictatoriale si ticaloase comuniste ca asa v-au invatat fostii tovarasi, atita stiti, handicapatilor, ba la voi comunismu e in floare, habar n-aveti in a conduce o societate spre prosperitate decit sa furati banii sibienilor, plosnite parazitare, unora ca noi nici nu trebuie sa li se mai permita sa se apropie de conducere iar cu apa de la aqua park, ba jegule sibienii au conditii acasa se secol 21, bubuie invidia in tine, numa cu laturi dai, prapaditule.
Raspunde

@50

Acum 8 ani

Bai cica nu mai exista cacofonii , si acum am aflat ca cica Sighiul este cel de-al doilea oras al tarii hahaha Ca cica este civilizat si cica o sa puna multiplex la toata lumea , e adevarat ? Ma bag si eu sa imi angajez o sluga din sibiu , o platesc bine doar sa se spele cu apa calda , ca cica nu prea le place la ciobanii de acolo
Raspunde

@51

Acum 8 ani

Bai idiotuleee..si eu sunt sibian...dar chiar asa sa delirezi,boule???...Cluj,Constanta,Brasov,Iasi,Ploiesti etc au populatiemai mare ca si Sibiul...trezeste-te retardatule...aber sofort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus