Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Se scumpeste din nou apa, cu zece procente. Canalizarea, cu 15%

Consilierii locali ai Sibiului au aprobat, cu majoritate, încheierea unui act adițional cu SC Apă – Canal SA, prin care tarifele serviciilor de furnizare a apei potabile să fie majorate cu 10%, de la 1 iulie 2015. Din aceeași zi, tarifele pentru serviciile de canalizare vor crește cu 15%. Mircea Niculescu, directorul general al SC Apă Canal SA, a arătat că această majorare a tarifelor este necesară pentru a susține rambursarea unui nou împrumut de zece milioane de euro accesat de societate. Totodată, mai susține Niculescu, tarifele trebuie majorate deoarece din acest an vor fi puse în funcțiune o serie de noi stații, extinderi și tehnologii de epurare a apei uzate, care – laolaltă – generează costuri suplimentare de operare.
”Apă-Canal derulează acum un program pe Programul Operațional Sectorial Mediu, cu lucrări care au vizat municipiul Sibiu, orașele Ocna Sibiului, Cisnădie, Avrig și municipiul Făgăraș și alimentarea cu apă a unei zone întregi, cunoscută sub numele de Valea Secașelor. Pentru cofinanțarea cu 10% a acestui program, Apă-Canal a suplimentat un contract de împrumut accesat în 2005 pentru programul ISPA, contract de zece milioane de euro, cu încă zece milioane de euro. Astfel că, astăzi, avem de rambursat încă 17 milioane de euro, începând cu anul viitor, în tranșe de câte două milioane de euro pe an”, a arătat Mircea Niculescu (foto).
De altfel, creșterea tarifelor este prevăzută chiar în contractul de împrumut semnat cu BERD, contract din care au fost folosite deja trei milioane de euro, restul urmând a fi folosiți până la finele acestui an. ”În acest contract de împrumut este stipulată o creștere reală a tarifelor începând cu 1 iulie 2015 cu circa 12%, în medie: 10% pe tarifele pe apă și 15% pe cele de canalizare. Acesta este necesar pentru a asigura atât contul necesar rambursării, cât și datorită faptului că, până la sfârșitul anului, mai multe mari obiective de investiții vor intra în funcțiune. Este vorba de extinderea rețelelor de apă și canalizare în Sibiu, cu stații de pompare și finalizarea investițiilor de la stația de epurare de la Mohu, care deservește Sibiul, Rășinariul și Cisnădia. Pentru a avea asigurate mijloacele financiare necesare dezvoltării acestor servicii este nevoie de această creștere a tarifelor, deoarece apar costuri suplimentare de personal, de consum de energie, combustibili, agenți de tratare”, a mai arătat Niculescu.

În cifre

Ultima creștere a tarifelor pentru serviciile de furnizare a apei a avut loc în vara anului 2013, iar prețurile pentru canalizare au crescut – ultima dată – în vara anului trecut. În prezent, un metru cub de apă costă, în Sibiu, 2,78 de lei, fără TVA, iar pentru fiecare metru cub de apă uzată, cei de la SC Apă Canal SA facturează 1,84 de lei fără TVA. Creșterea aprobată de consilierii locali va duce la un tarif pentru un metru cub de apă de 3,06 lei, fără TVA (3,8 lei cu tot cu TVA), iar pentru un metru cub de apă uzată de 2,12 lei, fără TVA (2,62 de lei cu tot cu TVA).

  • Singurii consilieri care au votat împotriva acestei decizii au fost cei trei care reprezintă PSD (Carmen Voinea, Ioan Stroie și Romulus Iagăru), alături de reprezentantul PC (Dragoș Floarea).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

55 comentarii

apa de ploaie

Acum 8 ani

ba chelule ar cam trebui sa pleci de la apa canal ca deja e nesimtire. sa platesti online nu se poate la voi ce sa mai zic de contorizare individuala
Raspunde

Horsti

Acum 8 ani

nu va e rusine bai hotilor ordinari?maine poimaine platim la voi mai multdecat la curent??de zici ca apa nu vine de la D-zeu...la puscarie escrocilor,mai ales aia din conducere!
Raspunde

Mama prostilor e mereu gravida

Acum 8 ani

Asta-i toata opozitia? 4 voturi impotriva? Platim!Poate reduce Guvernul Tva la apa si suntem in aceasi situatie cu hipermarketurile.
Raspunde

omu care aduce ploaia

Acum 8 ani

cea mai mare hotie!! dupa ce ca apa din oras are un gust de tot c... de trebuie sa o lasi sa curga un pic, voi o mai si scumpiti?? ca sa ce? sa va platiti datoriile ca ati tras apa la Cisnadie, Fagaras, Avrig?? adica eu din Sibiu sa va platesc investitiile in alta parte??? si consilierii aproba! URA! URA!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Măi, Niculescule, asta e justificare de preț, că ați făcut nu știu ce investiție și că trebuie amortizată? Se pare că voi nu trăiți în economia de piață, ca noi, fraierii. Dacă azi mâine vă dă prin capul ăla de bugetari îmbuibați să vă cumpărați navetă spațială să urmăriți cum curge Cibinul din spațiu, noi trebuie să vă susținem investiția? Poate ne spuneți și nouă când aveți de gând să vă opriți cu scumpirile, la 2E sau 10 Euro/ mcub să ne putem face și noi un buget.
Raspunde

tutancamon

Acum 8 ani

Asta sta la pana la 90 de ani la APA CANAL ! Ciolanul e prea mare sa renunte ! SIBIU oras condus pe pensiunari tinerii fara pile nu au nicio sansa sa prinda astfel de posturi !
Raspunde

aida

Acum 8 ani

In urma cu 2-3 ani ne spuneati ca ati accesat credite nerambursabile pt apa si canal acum ne spuneti ca trebuie sa platiti creditele pina anul trecut scumpeati apa in functi de inflatie acum pt ca aveti credit undei adevarul d-na FODOR si gasca fdgr vin alegerile nici nu sa aprobad tva 5% ca si scumpiti apa si vorbim e multinationale cind firmele statului procedeaza asa DNA intrati pe fir
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Apa nu ar trebui privatizata! In Spania, Portugalia a ajuns populatia in strada, si primariile au renuntat la fintinile artiziene din orase, fiindca nu mai puteau sa-si achite facturile. In Germania, la presiunea populatiei care a iesit in strada, furnizarea apei a ramas in continuare in mina statului. Privatizarea apei a fost aprobata de Bruxelles, alti timpiti pe care noi ai finantam cu impozitele noastre, iar functionari corupti, mai ales din state mai sarace din UE, au pus in practica aceasta lege. Apa este un bun al tuturor!
Raspunde

TEUTONICUS

Acum 8 ani

Va spuneam intr-o postare anterioara asta este secretul celor 6 case ale lui JOHANNIS jmenurile de la APA CANAL
Raspunde

@9

Acum 8 ani

Corect,mai sunt si alte surse precum circoteca FITS a lui chiriac, Piete.S.A,fostul DPC,prostiile de turnee de tenis ale lui vecerdea,asfaltarile orasului etc,PS;un procent infim au fost si meditatiile la fizica!:))))))))))
Raspunde

Mark

Acum 8 ani

HOTIE LA DRUMUL MARE NICULESCU=MAFIE CONSILUL LOCAL= MAFIE PRIMAR FODOR= MAFIE Ce se intampla in acest oras?! chiar nimeni nu se gandeste la oameni?! Trebuie sa emigram toti sa ramana tara asta goala si plina de pensionari?
Raspunde

Mira

Acum 8 ani

Nu locuiesc in Sibiu de mai multi ani. Nu consum apa,evident. Dar platesc lunar taxa de canalizare, Am casa. Daca nu mai platesc, canalizarea, o sa/mi taie canalul?Zic si eu, domnule Niculescu.
Raspunde

@11

Acum 8 ani

Sibiul e cu pretul la apa si canal printre cel mai ridicat din tara. Asta nu e de azi sau ieri ci de mult. E una dintre realizarile actualului Presedinte (un lucru bine facut)! PS la noi apa vine prin cadere nu se pompeaza din puturi de mare adancime, costurile de uzinare si tratare sunt reduse...
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Ba nu mai protestati atat pe forumuri ca e degeaba mereti de le rupeti capu la astia de ii tot balacariti in comentarii sau mucles si platitiva la timp apa. Puteti de asemenea sa va spalati in ibric, sa va faceti buda in curte si sa beti apa plata ca e mai ieftina. Tot va lamentati ca dati 5 lei la apa in plus da internet pe telefon platiti 10 eur pe luna fara sa clipiti - spalativa pe facebook si trageti apa tot acolo
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Rusine! Rusine\"
Raspunde

Costeiu

Acum 8 ani

Cand vad nesimtitul asta ca inca mai e acolo, ma gandesc ca DNA-ul chiar doarme. Nu se poate ca acesta \"mana murdara\" a lui Johannis sa mai fie-n libertate. A depasit anii de pensie si inca nu s-a mai saturat de furat...e la fel ca Gradinaru, Gigi Lazar, Birt, Dragoman. Toti seamana de zici ca sunt frati, toti au un caracter jalnic; astia sunt oamenii alesi de Johannis. RUSINE MUTULE
Raspunde

@16

Acum 8 ani

Ai dreptate,insa pana cand e mutu\' la Cotroceni si mediesanca codruta kovesi sefa la DNA nu se va atinge,din pacate,nimeni de camarilla asta de hoti si sifonari ordinari ce trag sforile-n Sibiu.
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Daca nu s -ar fi nascut noul PNL consilierii PD -L ar fi votat impotriva - cu multe \"argumente \" .In toata afacerea asta cetatenii votatori n -au numic de zis ( nici pro, nici contra) .Care -i rostul consilierilor locali ? Niciun vot pana la schimbarea legii.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

o firma de tip comunist...de ce va mai trebuie bani in plus??? de ce nu le trimite-ti la plimbare pe alea de la caserie...sunt 4 si nici nu mai au loc una de cealalta...sa nu mai vorbim ca mergi acolo la 8:15 si ele atunci vin!!!
Raspunde

Francesca

Acum 8 ani

Trebuie ca cineva sa ia initiativa si oamenii sa iasa in strada sa protesteze. Nu este justificata nici un fel de majorare si pretul vechi era mult prea mare tinand cont ca lunar sunt platite si pierderile societatii.Oameni buni nu-i mai injurati degeaba,haideti sa ne organizam !
Raspunde

SRI

Acum 8 ani

Niculescu, caracter infect, a organizat nunta amantei lui grase cu poponarul de Răzvan Marcu; Niculescu, să nu-l prindă nevasta iar Marcu că dă bine să fi însurat și să mai facă ceva bani. Bineânțeles că Marcu a respectat înțelegerea cu Niculescu și, după un an a dvorțat de amanta lui Niculescu cu care de fapt nu a stat nici un minut. În marea lor Nebunie au făcut nuntă mare cu cinste mare cu invitați mari, etc... Cât de nebun trebuie să fi să faci așa o mascaradă...
Raspunde

Precupetzu

Acum 8 ani

Unii operatori de apă au în vedere o creștere a tarifelor, iar reducerea TVA la apă va reprezenta un sprijin atât pentru aceștia, cât și pentru populație, care nu ar simți majorarea în facturi, a declarat duminică, într-o emisiune la ProTV, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.
Raspunde

io

Acum 8 ani

Faceti-va fintini si renuntati la serviciile lor,ca sa dea faliment borfasii de la apa-canal! Chestia cu \"pluvialul\" se poate rezolva cu butoaie pe linga casa,unde sa se colecteze apa de ploaie! Apa este un bun de la Dumnezeu,nu trebuie privatizata!!
Raspunde

Precupetzu1

Acum 8 ani

La 10 mc apa+canal -DACA s-ar reduce pretul cu TVA-ul ar insemna 9 lei/luna. De ce nu plangeti de acciza suplimentara la motorina aia a lui Ponta de 7 eurocenti ?!? La un plin pe luna inseamna 31 lei in plus !!!
Raspunde

Precupetzu2

Acum 8 ani

Senatorii PSD au respins eliminarea accizei la motorina si au propus reducerea TVA la apa. De ce ? Mai bine imi raman 31 lei si dau numai 10 ...Sigur nu au gandit ei asta, li s-a spus cum sa faca.
Raspunde

Precupetzu3

Acum 8 ani

Asa ca, \'nu plange Ana...\'
Raspunde

Nadira

Acum 8 ani

Consilierii, astia care au votat pentru, pe cine reprezinta ?? Sibienii nu au reprezentanti in consiliul local sa-i apere de abuzurile celor de la apa canal ? Vreua sa stiu si eu ce profit si ce salarii au cei de la apa -canal. Si mai vreau sa stiu si cati sunt- mai ales administratia. Asta ne spune cineva ?? Mare magarie ! In fiecare an scumpesc apa si evident, canalul.
Raspunde

alzara@nadira

Acum 8 ani

Consilierii locali reprezinta \"partide \" - nu cetateni . Un inceput ar fi consileri alesi pe circumsriptii locale (reprezentanti ai \"vecinatatilor \" ai cartierelor) -desigur afiliati /sau nu partidelor. Niciun partid nu vrea - decile sticacalculele ; cetatenii sunt dezinteresati -apoi nemultumiti .
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

28, 100% de acord cu tine.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

O problema cu adevarat spinoasa dar de care nu se plange nimeni e faptul ca sunt asociatii de proprietari unde unii nu si-au platit apa de ani de zile, dar au in continuare apa deoarece nu pot fi debransati individual, cum e la gaz sau curent, practic cei buni platnici ii finanteaza si pe astia rai. Pt asta ar trebui cu adevarat protestat ca fiecare consumator sa aiba contract si bransament individual cu APA-CANAL.
Raspunde

gogu

Acum 8 ani

Avem printre cele mai scumpe tarife din tara la utilitati. Pana unde vor sa ajunga? Vai de noi! In alte locuri gunoiul e 5lei/persoana, iar apa 4 lei mc. la noi, 11 lei gunoiul si 6, 10 lei apa. si tot vor sa scumpeasca!
Raspunde

@ precupetzu 1,2,3

Acum 8 ani

La ce rezervor ai, poate Ponta sa-ti puna acacia suplimentara pe prostie.
Raspunde

analfabet idiot si prost[desteptat]

Acum 8 ani

bai analfabet este mata cind tea facut pe tine mai bine facea un *** si tragea apa ,sifon securist si linge blide ,te doare tarane ca se gata cascavalu ,sluga comunista si pupincurista ,esti un mare mascarici ,dute bai betivu satului si mare analfabet cu diploma ,husane la sapa ca sta pamintu nelucrat la tine pe coclaluri Bai securist cameleonic, pervers , ai copiat comentariul omului si i-ai pus numele \"sofer idiot si analfabet\" ptr. ca oamenii sa nu-l citeasca sau sa-l discrediteze ptr. numele respectiv, ce scoala ticaloasa ai, cum sa duceti lumea in eroare ca sa va atingeti scopurile voastre ticaloase., numai ticalosii banditesti ati invatat de la comunisti. Cel care a scris are ip 5. 15........ce scoala ticaloasa ai in tine. te substitui ca sa induci in eroare, josnicule.@14 bandit esti securistule cameleonic, copiezi comentariile, le retranscrii impreuna si le pui nume denigratoare, perversule. Ba nu va mai strofocati ca nu va mai merg manipularile, lumea s-o desteptat
Raspunde

@33

Acum 8 ani

analfabet, idiot si prost [desteptat] esti tu cu gasca, care copiezi si pui nume denigratoare, securistule
Raspunde

sibianu

Acum 8 ani

pe niculescu nu-l cauta DNA-ul ca are la bube???
Raspunde

Ioana

Acum 8 ani

Rusine domnule Niculescu ! Ar fi timpul sa te dai la o parte. Ai facut destula avere pe spinarea cetatenilor. Te scuzi ca majorezi costul pt.unele modernizari. Dar cu profitul societatii ce faceti ? Nu vreti sa ne spuneti ce salar aveti ? Asa, doar ca sa facem comparatie cu \"\'clasa muncitoare \" care va tine in spate. Alo ! D.N.A unde esti ? A sosit timpul si pt.Niculescu ! Iar pt. consilierii care au votat cererea lui Niculescu, rusine, rusine, rusine !!!!!
Raspunde

ANALfabet idiot,sluga lu pinochio

Acum 8 ani

bai sifon retardat ,s-a le papi brinza de pe madular la totii ciobani din sibiu si judet ,ca ai ce minca si puneti si de iarna ca s-a nu ramii nemincat pina la noua recolta ,mars gaozarule la nani si la facut laba ca nu lasa urme ,vezi ca se tine un mare festival al labagiilor la poiana iasov ,cred ca vei deveni campion ,grabestete pina mai sunt locuri de cazare in codri iasovului analfabet, idiot si prost [desteptat] esti tu cu gasca, care copiezi si pui nume denigratoare, securistule
Raspunde

analFABETTU DE SERVICIU

Acum 8 ani

bai sifon retardat ,s-a le papi brinza de pe madular la totii ciobani din sibiu si judet ,ca ai ce minca si puneti si de iarna ca s-a nu ramii nemincat pina la noua recolta ,mars gaozarule la nani si la facut laba ca nu lasa urme ,vezi ca se tine un mare festival al labagiilor la poiana iasov ,cred ca vei deveni campion ,grabestete pina mai sunt locuri de cazare in codri iasovului analfabet, idiot si prost [desteptat] esti tu cu gasca, care copiezi si pui nume denigratoare, securistule
Raspunde

@Ioana

Acum 8 ani

Auzi fă, nu vreai s-o punem de un futai crâncen că te văz cam încordată.
Raspunde

terminator

Acum 8 ani

bai sifon anal si fabet ,esti disperat ma copy -paste ,se gata vezi ca va vine rindu ca la nechita de iasi ,toti sunteti din acelasi aluat din buzunarele contrictorilor de ace este tara varza a la cluj ,ba a-ti intrat sarantoci in plitica si in 1-2 mandate sunteti cu ajutoru bulumacilor [votaci ] multi milionari in euro ,ba boboru va votat s-a faceti o economie si multe locuri demunca nu s-a va insusiti bani platiti de noi amarasteni din salarile si pensile de *** pe care prin legi ticaloase si cu dedicatie vi-le at-i promovat promovat la mnca lipitorilor cripto -comuniste si de cumetrie ,s-au sa dati interviuri pe la dna ,sifon travesti t ,apuvate de marile proiecte ,stadionu ,de 50 000 si sala polivalenta de 10 000 locuri ca bate 2020 la use si s-a avem posibilitate a s-a organizam campionate europene de fotbal si baschet ,s-au nu te uiti la alte judete [iasov si cluj ]vor campionate olimpice ,si noi cu infrastuctura si posibilitati mari stam la mina celor care te manipuleaza ,deconcentratele inapoi ,acolo sunt peste 1000 de locuri de munca ,sibiu nu este feuda voastra ,voi si neamurile bine rsstu descurcativa ,si prioritatea NR,1,AUTOSTRADA ,SIBIU -PITESTI ,pina in 2017 s-a se poata circula de la ,nadlac -constanta ,de comarnic -iasov este timp berechet pina in 2024 la munca ANAL fabetCOPY -PASTE de serviciu si lasa alcolu ca dauneaza grav sanatati
Raspunde

colombo

Acum 8 ani

ip 198. 27. 83. 39- ANALfabet idiot , sluga la pinocchio ip 46 101. 51. 140- analFABETU DE SERVICIU.............faceti parte din clanurile mafiote care fura si subjuga tara asta........ textele sunt copiate cu titluri puse de mafioti ptr. denigrare.
Raspunde

taxe

Acum 8 ani

Va trebuie bani ptr, comarnic iasov, faceti-va pe banii vostrii, nu pe ai mei, puneti taxe ptr cei care merg cu masinile pe acolo si va faceti autostrada, mai ales la cei care merg la distractie puteti sa puneti taxe triple, ca astia si aglomereaza si au nevoie de autostrada pe acolo, nu furindu-mi mie banii ca sa le-o construiti, mai terminati cu politicile astea comuniste de facut jaf si jmecherii din banii publici furati de la bulumaci. Adica autostrada economica stric necesara si din bani europeni Sibiu Pitesti care e si mult mai ieftina, nu vreti s-o faceti si faceti autostrada ptr. plimbaretii de wekend care e si de citeva ori mai scumpa din banii fraierilor. Gindire si masuri de conducere tipic mafiot. JOS PONTA
Raspunde

@40,41,42

Acum 8 ani

Mai bine priviti meciul senzational de box dintre Floyd si Pacquaio handicapati natangi tolomaci,nu mai scrieti tampenii incoerente toata noaptea!!:))))))))))))))))
Raspunde

@43

Acum 8 ani

ip 92. 84. 26. 156 - alt mafiot, handicapat bleg si tolomac, esti afectat rau javra
Raspunde

@42

Acum 8 ani

Iar ai fost violat de un berbec bai ciobane ? Ca esti incoerent si ai uitat de deconcentrate! Vezi ca daca nu iti iei tratamentul nu mai primesti banii de handicapat si nici Joseph de insotitor ! Asa ca fi cuminte si iti promit ca daca iei pastilele o sa te duc sa vizitezi locul care iti va fi Capitala si stapan si tie si urmasilor tai in veacul vecilor....adica BRASOV
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Certati-va ca chiorii si in timpul asta cresc preturile la utilitati, la alimente, ca sa-si scoata parleala cu TVA-ul din iunie...Vai de noi! Toti sunteti viteji, dar nu iesiti in strada pt. scumpirile astea ticaloase, ci numai ca sa protestati ca n-a fost organizat bine votul...
Raspunde

costy

Acum 8 ani

Istoria omenirii este scrisă de cei care şi-au propus scopuri măreţe şi care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** : costicapanaite56***
Raspunde

idiot retardat

Acum 8 ani

bai sifon retardat ,s-a le papi brinza de pe madular la totii ciobani din sibiu si judet ,ca ai ce minca si puneti si de iarna ca s-a nu ramii nemincat pina la noua recolta ,mars gaozarule la nani si la facut laba ca nu lasa urme ,vezi ca se tine un mare festival al labagiilor la poiana iasov ,cred ca vei deveni campion ,grabestete pina mai sunt locuri de cazare in codri iasovului
Raspunde

@@

Acum 8 ani

Nimeni nu-i baneaza pe cei care scriu porcarii?!
Raspunde

trebuie

Acum 8 ani

sa se pulblice salariile de la apa canal
Raspunde

colombo

Acum 8 ani

IP 213.233.84.76 ...........@45 si IP 46.228. 199. 236.........@48. idiot retardat, numai titlul, restul e commentariul altcuiva..........alti doi mafioti.
Raspunde

colombo fiu de idiot retardat

Acum 8 ani

Ai si aparut dihor natang jalnic?...pe unde -ai umblat pana acum ...ai dormit beat prin vreun cotlon ascuns al primariei ??:)))))))))))))vezi ca n-ai voie sa bei in post...da\' pastilele colorate poti sa le iei linistit lingaule...Gute Nacht si spor la chinuit tastatura cu tampeniile tale:)))))))))
Raspunde

@51,52

Acum 8 ani

Amandoi aveti probleme la mansarda natangilor,oare mama prostilor e non-stop gravida cu ratati avortoni ca voi?:))))))))))))))))))))
Raspunde

#####

Acum 8 ani

167. 114.118. 4.......92. 84. 17. 249..........mafioti
Raspunde

Solomon

Acum 8 ani

Sibiul este unul din putinele locuri din tara unde toata infrastructura alimentarii cu apa a fost construita integral inainte de 1989,pretul urias al apei nefiind justificat.Vinovat de pretul mare nu-i doar acest individ execrabil care si-a adunat averi colosale de pe spatele sibienilor(ca si un alt borfas care a tulburat multe ape pe nume de Ilie Gradinar).Vina cea mare o poarta consilierii locali care sunt dusmanii sibienilor!Uitati-va ca tot acesti consilieri au marit pretul abonamentelor la muzeul din Dumbrava cu 60%!!!In cine au lovit?In sibieni,bineinteles ca doar nu valcenii,brailenii sau banatenii isi faceau abonament pentru o gura de aer si un colt de rai!Dar ce poti face cand inteligenta nu-i punctul tare al consilierilor sibieni?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus