Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Soferul baut care a provocat tragicul accident de la Sura este cercetat in arest la domiciliu

Adrian Mușoaie, șoferul de 19 ani care, băut, a provocat accidentul în care doi frați au murit, unul dintre ei carbonizat la volan, a fost externat în data de 21 mai, iar începâd cu data de 22 mai este cercetat în arest la domiciliu.

”Referitor la ancheta desfășurată în urma accidentului rutier produs în data de 10 mai, accident rutier soldat cu decesul a două persoane și rănirea gravă a altor două, informăm faptul că tânărul de 19 ani cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului este cercetat în stare de arest la domiciliu pentru 30 de zile, începând cu data de 22 mai”, se arată într-un comunicat de presă remis luni de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu.

Tânărul locuiește într-un cartier din Sibiu și este îngrijit de rude, el având fractură la picior și la una dintre vertebre.

Reamintim că Adrian Mușoaie a intrat pe contrasens, la ora șapte dimineața, băut fiind. A lovit în plin o Dacie condusă de un tânăr din Mag, care a murit pe loc, carbonizat, după ce mașina a luat foc. Sora sa, în vârstă de 31 de ani, a murit și ea din cauza leziunilor provocate. În mașină se mai aflau băiatul femeii, în vârstă de 8 ani și soțul acesteia. Cei doi sunt în continuare internați în spital. „Copilul în vârstă de 8 ani a fost transferat la Pediatrie în data de 19 mai iar celălalt pacient, în vârsta de 29 de ani se află în continuare internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II, sub observaţie şi tratament”, explică purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean, Decebal Todăriță.

Mai multe despre accident:

Autorul tragediei din Șura Mare: ”Conduci prudent? Noi deja ne-am consolat. Niciunul dintre noi nu o să moară-n pat!” | Foto și video

Actualizare. Accidentul de la Șura Mare: șoferul vinovat e conștient, pentru copilul de opt ani pronosticul e rezervat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Vicent

Acum 8 ani

Firmele care ridicau mașinile parcate în locuri nepermise rămân fără obiect de activitate și implicit, fără venituri. Judecătorii de la instanța supremă au decis astăzi că primăriile n-aveau voie să aducă modificări la Codul Rutier. Mai mult: ***www.libertatea.ro/detalii/articol/ridicarea-masinilor-este-ilegala-decizia-apartine-judecatorilor-de-la-curtea-suprema-537412.html#ixzz3b937YiT4
Raspunde

bc

Acum 8 ani

asa. si ce are sula cu prefectura ?...nu are legatura cu stirea
Raspunde

Andrei

Acum 8 ani

Vincent = un frustrat de sofer care a parcat anterior ilegal.
Raspunde

asd

Acum 8 ani

lege de ***, un 30 de ani sa-i dea. Un criminal nenorocit
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus