Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Skate shoes – mereu la modă

Skate shoes – mereu la modă

Nu e o noutate ca trendurile in moda vin si pleaca, iar la o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, sa isi faca din nou aparitia. Si cum, de multe ori, perioada de trecere de la un trend la altul e scurta, cei dornici de a tine pasul trebuie sa se orienteze catre o haina sau o pereche noua de incaltaminte. Insa, designerii propun o gama larga de variante pentru orice preferinta. Astfel in 2015 pe langa blugii skinny in materie de imbracaminte au urcat in topuri si trainerii dar mai ales incaltamintea pentru skateri.

 Avantajul este ca, desi  sunt la moda de cand au aparut pe piata inca din anii `70, modelele de skate shoes profesionale de astazi sunt mai calitative ca oricând, datorită materialelor inovatoare și mai ales relației mai apropiate dintre skateri și designeri de skate shoes.

De ce as alege o pereche de skate shoes?

Sunt simpli, confortabili, accesibili, calitativi si  pot completa o varietate larga de tinute. Este tipul de incaltaminte clasica, dar mereu in voga. Design-ul este atragator, potrivit atat in tinute sport, dar si pentru o tinuta indrazneata sport- elegant.  Pentru pasionatii de skateboarding trebuie mentionat ca noile modele de incaltaminte au un control aparte datorita talpii cu  tehnologia Ultra Cush HD, care ofera stabilitate si un nivel inalt de amortizare la impactul cu solul.  Datorita acestea tehnologii, noile modele de skate shoes pot fi folosite in multe alte sporturi si chiar la plimbarile in aer liber.

   Cum alegi modelul potrivit?

Practicantii de skateboarding au anumite criterii principale in alegerea perechii de skate shoes  ideale pentru ei. Asocierea corecta intre skate shoes si skateboard, atat ca design, dar mai ales ca flexibilitate, este primul pas. Motivul?  Stiu cat de importanta este incaltamintea cu ajutorul careia vor efectua toate miscarile, iar calitatea acestora este data de asocierea corecta  intre skate shoes, placa de skateboard si mai ales stilul de skateboarding abordat.

La fel de simplu este pentru cei care nu practica skateboarding-ul- criteriile de alegere sunt individuale, in functie de  preferinte si nevoi.

 Benjamin.ro se adreseaza oricarui tip de cumparator, de aceea, iti pune la dispozitie o multitudine de modele nou aparute,  din cele mai cunoscute branduri internationale.

Intra pe www.benjamin.ro si alege-ti modelul care ti se potriveste cel mai bine! Alege sa fii in trend in orice anotimp!

(Advertorial)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Ultra Cush

Vizualizari: 4645

Comentarii

2 comentarii

Laurentiu

Acum 8 ani

Nu practic un sport dar imi place incaltamintea de pe siteul asta si au preturi interesante cu siguranta o sa imi cumpar o pereche cat de curand.
Raspunde

Sergiu

Acum 8 ani

Port skate shoes in continuu de 9 ani incoace. Cei de la Benjamin.ro m-si impresionat prin seriozitatea si profesionslismul lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus