Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

România a câștigat locul I la Vox Artis!

România a câștigat locul I la Vox Artis!

Juriul concursului de canto „Vox Artis” a decis sâmbătă, după desfăşurarea probei finale, câştigătorii ediţiei din acest an a competiţiei. Astfel, locul I a fost câştigat de Alexandru Chiriac (România), locul II – Elisabeth Bailey (Marea Britanie) şi locul III – Natalia Tanasiiciuc (Rep. Moldova). Publicul sibian îi va putea asculta duminică la Sala Thalia din Sibiu, în cadrul concertului de gală al laureaţilor. Evenimentul face parte din proiectul Sibiu Opera Festival şi este realizat cu sprijinul financiar la Consiliului Judeţean Sibiu. Actiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

„Am avut o participare bogată atât din străinătate cât şi din România şi, la fel ca şi anul trecut, surpriza a venit din partea unui concurent român foarte tânăr. Alexandru Chiriac a convins juriul printr-o intrerpretare deosebită şi o voce de mare viitor câştigând, detaşat, premiul I” a declarat prof. Theodore Coresi director artistic Art Cor Agency Viena, co-organizatorul concursului.

„Vocile Operei”, Concertul de gală al laureaţilor Concursului Internaţional de Canto „Vox Artis”,  va avea loc duminică 27 septembrie 2015, la Sala Thalia din Sibiu cu începere de la ora 19:00. Pe scenă, alături de câştigătorii concursului, se va afla Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu condusă de dirijorul italian Orazio Baronello.

Biletele pentru acest concert s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Sălii Thalia şi pe www.bilet.ro. Preţul unui bilet este de 16 lei. Se acordă reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus