Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Turcan și Cazan au pus tunurile pe Dragnea și PSD: Un partid al pușcăriașilor!&;

Turcan și Cazan au pus tunurile pe Dragnea și PSD: Un partid al pușcăriașilor!&;

 

Copreședinții PNL Sibiu, Raluca Turcan și Mircea Cazan, asistați de secretarul executiv al PNL, Radu Carp, au lansat astăzi un atac dur la adresa PSD și a liderului acestui partid, Liviu Dragnea. Dacă Raluca Turcan a făcut un inventar al promisiunilor electorale rămase nerespectate de social-democrați, Mircea Cazan a făcut o scurtă descriere a PSD la nivel central, dar și la nivel local: ”PSD e un partid al pușcăriașilor, al penalilor, al condamnaților care nu poate avea în frunte decât un condamnat definitiv, chiar dacă nu are o soluție definitivă, care conduce, și dăm exemplul Sibiului cu președintele de filială, la fel, condamnat. Acesta este PSD, acesta este Liviu Dragnea”, a punctat Mircea Cazan.

La rândul său, Raluca Turcan a susținut că social-democrații au rămas restanți după trei ani și jumătate de guvernare cu 80 la sută din promisiunile propuse în campania electorală. ”Îi reamintesc domnului Dragnea că în următoarele luni de guvernare, PSD mai are de realizat 80% din promisiunile făcute românilor în 2012. Acum un an, pe Arena Naţională, Victor Ponta şi Liviu Dragnea au promis– «un proiect de a uni şi construi» . Acum vedem că PSD dezbină şi demolează!         Prin Ordonanţe de Urgenţă dă amnistieri pentru datornici, discriminează românii corecţi şi prejudiciază bugetul de stat cu miliarde de euro printr-o simplă semnătură. Inaugurează autostrăzi doar pentru a face postări pe facebook cu tăieri de panglici, iar apoi le demolează pe cheltuiala românilor. Reforma descentralizării este un eşec ascuns sub preş. Reforma economică este un insucces asumat – marea economie s-a bazat pe creşteri de taxe şi impozite. PSD a uitat de relansarea investiţiilor străine şi autohtone, creşterea angajabilităţii tinerilor, privatizările companiilor de stat falimentare sau atragerea de fonduri eruopene. Din cele 159 de promisiuni concrete asumate de Guvernul Ponta, sunt realizate doar 14%, chiar dacă suntem la final de mandat”, a spus Raluca Turcan.

La conferința de presă a liberalilor de astăzi a participat și secretarul executiv al PNL, Radu Carp. Mesajul său s-a îndreptat tot la adresa social-democraților și a lui Liviu Dragnea. ”Nu cred că poate să sperie un partid condus de o singură persoană. Deocamdată PSD nu are aleasă o structură de conducere, modalitatea de alegere a fost cel puțin stranie, într-un fel. Dealtfel este un procedeu cunoscut. Eu am și acest avantaj că am studiat istoria regimurilor politice. S-a mai întâmpat în istorie să avem astfel de exemple în care să lărgește baza, acelor care votează, dar se îngustează bbaza ceor care urmează să fie votați. Este un exemplu simplu, din antichitate, nu l-a inventat Liviu Dragnea. Produce rezultate foarte perverse, pentru că practic, vedeți în momentul de față ce s-a realizat: un lider care nu are echipă deocmadată, care probabil va dicta conținutul echipei sale”, a spus Radu Carp.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Zorro

Acum 6 ani

Pai draga Raluca, acum nu de mult partidul dumitale a fost in amor mare cu PSD, acei puscariasi, puscariasi de care nici Penalii din PNL nu duc lipsa. Vino coana draga cu vreun program, ca de jos Poanta, jos Basescu-marinarul, jos Dragnea si tot jos ne-am cam saturat. Vreu sa vad UN PROGRAM si pe urma fapte-altfel valea! Si fa loc altora cu mai mult cap si mai multa imaginatie.
Raspunde

vio

Acum 6 ani

Bine le-ai zis-o Zorro!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus