Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Nu ai încă planuri pentru weekend? Poți alege o seară la teatru sau o vizită în Târgul de Crăciun

Nu ai încă planuri pentru weekend? Poți alege o seară la teatru sau o vizită în Târgul de Crăciun

La Teatrul Naţional „Radu Stanca” weekend-ul începe cu piesa „Puricele în ureche”, în regia lui Şerban Puiu.

„Puricele în ureche” impune un teatru de relaţii, un teatru în care predomina comicul de situaţie, iar situaţiile, deşi simple, cu cât sunt mai încurcate şi mai imposibil de rezolvat, cu atât devin mai verosimile şi mai profund umane.

Universul personajelor este unul pestriţ, viu şi mereu în mișcare: înalta societate a saloanelor pariziene, doctorul, majordomul încornorat în faţa propriilor ochi, patronii unui bordel de lux, spaniolul împreună cu soţia, bucătăreasa cochetă, englezul-scoţian, toţi se perindă de la Hotelul “Motănaşul Gentilom” la Casa Chandebise, purtaţi de acelaşi carusel al încurcăturilor.

Din distribuţie fac parte Nicu Mihoc, Cătălin Patru, Adrian Neacşu, Liviu Vlad, Cristian Stanca, Dan Glasu, Viorel Raţă, Florin Cosuleţ, Cătălin Neghină, Mariana Mihu, Raluca Iani, Cristina Stoleriu, Eniko Blénessy, Cristina Ragos, Laura Maria Ilea, Tomohiko Kogi /Daniel Plier/Ali Deac.

Spectacolul va avea loc vineri, 27 noiembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional „Radu Stanca”.

puricele-in-ureche-980x534-spotlight-productii

Piesa „Felii“, care a avut premiera în 2010, are la bază un scenariu emoţionant scris de Lia Bugnar. Spectacolul o aduce pe scenă pe Ofelia Popii, care interpretează cameleonic rolul a şapte personaje, şapte femei al căror destin se schimbă odată cu moartea unui bărbat. Producţia se bucură, de asemenea, de o versiune radiofonică, în regia lui Gavriil Pinte. Acest spectacol i-a adus Ofeliei Popii premiul UNITER pentru „cea mai bună actriță într-un rol principal“.

”Felii” se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, la ”Radu Stanca”.

felii-980x534-spotlight-productii

”Scamatorii” dupa Marin Sorescu este spectacolul pe care copiii îl pot vedea sâmbătă, de la ora 18:00 și duminică, de la ora 11:00, la Teatrul Gong.

Spectacolul este o adaptare după “Ocolul infinitului mic pornind de la nimic“ de Marin Sorescu. În acest spectacol animaţia este la ea acasă. Momente pline de surprize vor crea iluzii şi stări de neuitat pentru cei mici şi cei mai.

afis_scamatorii-270x291

Târgul de Crăciun de la Sibiu

La ediția din acest an sunt prezenți 70 de expozanți veniți din 22 de județe din țară și chiar din străinătate. Printre expozanții noi ai acestei ediții sunt “Castelul Brutarilor”, care va prepara dinnede tradiționale germane, un produs copt proaspăt, la fața locului.

De asemenea, va exista un stand de vinuri diverse, sub brand-ul “CRUSH Wine Bar”. ”Selecția expozanților s-a făcut cu câteva luni înaintea evenimentului, astfel încât expozanții să se poată pregăti bine și oferta Târgului să fie variată și echilibrată”, spun organizatorii.

Cei mici sunt așteptați la Atelierul lui Moș Crăciun. Timp de patru săptămâni, cei mici sunt așteptați să participe la atelierul de brutărie, la cel de biscuiți, la cel de Pixel Art și la cel de lumânări. Tema se schimbă în fiecare săptămână și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5-9 ani. Înscrierile se fac exclusiv online, pe pagina web www.targuldecraciun.ro

Imagine din Targul de Craciun, Sibiu, marti, 14 decembrie 2010. Imagine din Targul de Craciun, Sibiu, marti, 14 decembrie 2010.

targul de craciun tcs 2012

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus