Miercuri,
29.09.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

Actualizare: Andreea Dragoman s-a calificat in semifinalele pe echipe ale CM de tenis de masă

Actualizare: Andreea Dragoman s-a calificat in semifinalele pe echipe ale CM de tenis de masă

Actualizare: Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial – juniori, care are loc în Franţa. România s-a impus în faţa Rusiei, cu scorul de 3-1. Medieșeanca Andreea Dragoman a contribuit și ea la acest succes: a învins-o pe Maria Taylakova, scor 3-1 (11-9, 8-11, 11-5, 11-8).

În această seară, româncele joacă pentru accederea în finală împotriva învingătoarei din confruntarea Hong Kong – Coreea de Sud.

Știre iniţială

Andreea Dragoman se află, în Franţa, la Campionatul Mondial de tenis de masă – juniori, împreună cu lotul naţional al României. Sportiva din Mediaș a pus, ieri, umărul la calificarea României în sferturile de finală, după victoriile în faţa selecţionatelor Franţei (3-2) și Suediei (3-0), din grupa G.

În confruntarea cu Franţa, ţara gazdă, Andreea a învins-o pe Marie Migot, scor 3-1, și a pierdut, scor 2-3, cu Audrey Zarif. În duelul cu Suedia, medieșeanca s-a impus în faţa jucătoarei Christina Kallberg, scor 3-2, rezultat care a încheiat confruntarea dintre România și Suedia cu 3-0.

Astăzi se vor disputa sferturile concursului pe echipe, România întâlnind naţionala Rusiei pentru un loc în semifinale.

După încheierea competiţiei pe echipe naţionale, Andreea Dragoman va concura la proba de individual. De notat că medieașeanca este încă cadet (14 ani), fiind cu un an mai mică decât majoritatea competitoarelor.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus