Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Prefectura Sibiu anunță scăderea taxelor pentru pașapoarte, începând de mâine

Prefectura Sibiu anunță scăderea taxelor pentru pașapoarte, începând de mâine

Începând cu data de 1 ianuarie 2016, taxele de emitere a pașapoartelor vor scădea, ca urmare a reducerii cotei de TVA de la 24%, la 20%.

În conformitate cu prevederile cuprinse în Codul Fiscal, Compania Națională ”Imprimeria Națională” a comunicat noile prețuri pentru blanchetele pașapoartelor:

— pentru pașaport temporar — 97,00 lei (inclusiv TVA)

— pentru pașaport simplu electronic, cu valabilitate de 5 ani — 261,00 lei (inclusiv TVA)

— pentru pașaport simplu electronic (minori) cu valabilitate de 3 ani — 236,00 lei (inclusiv TVA)

Taxa consulară, în valoare de 22,00 de lei, nu se modifică. Aceasta se achită la Administrația Financiară (Trezorerie) sau la Ghișeul Unic din sediul Instituției Prefectului — Județul Sibiu.

Amănunte despre taxele și documentele necesare pentru eliberarea pașapoartelor sunt publicate pe site-ul Instituției Prefectului — Județul Sibiu, la adresa www.prefecturasibiu.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus