Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Precampanie cu întâlniri, cafea și filme

Precampanie cu întâlniri, cafea și filme

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a pornit într-o serie de întâlniri cu cetățenii în cartiere, iar gestul său este privit ca o bună ocazie pentru a se face vizibilă în perspectiva alegerilor locale. La rândul lor, liberalii Răzvan Pop și Robert Paskuj sunt prezenți în mediul on-line în încercarea de a-și face cunoscut mesajul. Social-democrații încearcă și ei să contacteze electoratul pentru a ști ce să spună în campania electorală oficială. E drept, se întâmplă vizibil la Mediaș, unde candidatul social-democraților la funcția de primar, Mihai Macaveiu face ce face Fodor în Sibiu.

Dacă primarul interimar al Sibiului a luat o mică pauză în întâlnirile cu cetățenii, liberalii sunt tot mai prezent în on-line. ”Până în prezent am primit mai mult de 100 de solicitări de a mă întâlni cu locuitori ai Sibiului şi m-am văzut deja cu jumătate. Campania va fi derulată timp de câteva luni, iar scopul este să întocmesc un index al preocupărilor şi solicitărilor sibienilor. Iar din acel index împreună cu colegii mei vom prelua o parte din solicităru şi le vom promova în Consiliul Local pentru soluționare”, susține candidatul PNL Sibiu la consiliul local, Robert Paskuj. Liberalul le cere pe Facebook sibienilor o întâlnire la cafea. ”Cafeaua este un bun prilej pentru o discuție serioasă dar și pentru socializare. De această data, eu ofer cafeaua, iar localul îl alegem împreună. Am ales această metodă de interacțiune pentru a mă întâlni cu cei ce mă urmăresc în mediul on-line și la care mesajele mele ajung instant. Invitația, însă, este deschisă tuturor persoanelor receptive la un astfel de mod de comunicare, atrase fiind de temele de interes cetățenesc”, mai spune Paskuj.

paskuj si pop (foto: Facebook)

În urma întâlnirilor de până acum, Paskuj a făcut o listă cu principalele probleme invocate de sibieni:  curățenia în centru, cartiere dar şi în Gara Mică şi Gara Sibiu. Gările şi vecinătatea lor sunt insalubre şi găzduiesc cerşetori şi oameni fără locuință; cerşetorii din zona centrală fac un mare deserviciu imaginii oraşului și sunt uneori agresivi cu turiștii și localnicii; iluminatul public în cartiere este o problemă frecventă; implicarea Primăriei în susținerea sportului local: baschet, fotbal, handbal, maraton; amenajarea de terenuri de sport în cartierele oraşului; suplimentarea de parcări în zona centrală şi în cartiere; toaletarea spațiilor verzi și multe altele.

Colegul său de generație și partid, Răzvan Pop, candidatul PNL la postul de primar a rămas activ în mediul on-line și chiar le-a cerut sibienilor, printr-un clip, ajutorul în a găsi adevăratele probleme cu care se confruntă orașul.

va astept parerileva mulțumesc pentru reacții și susținere, va aștept ideile și proiectele sa construim împreună...

Posted by Razvan Pop on 11 Februarie 2016

Același lucru îl face la Mediaș, candidatul anunțat al PSD Mediaș, Mihai Macaveiu, care se întâlnește regulat cu medieșenii în adunări anunțate pe facebook. ”Am continuat întâlnirile cu medieșenii. Am adunat multe idei bune care se vor regăsi in programul meu pentru Primăia Mediaș. Va mulțumesc!”, scrie social-democratul pe pagina sa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihai Popescu

Acum 6 ani

Robert paskuj e pur și simplu un personaj toxic. Hot, traficant, mincinos. Acum s-a gudurat pe lângă Virgil Popa și a ajuns pe listele PNL, el fiind de.fel din Valea Jiului. Apoi a ajuns.doctorand Ulbs, implicit asistent universitar, la fel. Sa ne explice cum făcea cu.telefoanele pe.când lucra la Germanos, cum i-a fost închisă cafeneaua din Piață Mica și de ce funcționează ilegal actuala cafenea de pe.Bălcescu. De.asemena, a prestat ilegal în primul semestru activități didactice la Ulbs, mai făcea și.propaganda politica și.încerca sa recruteze studenții politic. O rușine, locul lui e.în mina Petrila, nu în consiliul local!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus