Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Luminile din centrul Sibiului se sting sâmbătă seara. Ora Pământului

Luminile din centrul Sibiului se sting sâmbătă seara. Ora Pământului

Administrația locală a municipiului Sibiu a anunțat că va participa și anul acesta la inițiativa botezată ”Ora pământului”, inițiată în 2007 de reprezentanții World Wide Fund for Nature (WWF). ”Primăria Sibiu va întrerupe iluminatul public și arhitectural din Piața Mare a orașului în data de 19 martie, între orele 20.30 și 21.30 în semn de adeziune la această inițiativă a WWF și pentru că Sibiul își dorește să devină un oraș mai prietenos cu mediul și mai eficient energetic”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu. Ora pământului implică evenimente simbolice, dar și ”stingerea luminii timp de o oră” cu scopul de a atrage atenția asupra schimbărilor climatice generate de activitățile nocive mediului înconjurător. Anul trecut, mișcarea globală a atins un record: au participat 172 de țări și teritorii, fiind organizate peste 620.000 de evenimente sub marca ”Ora pământului”.

foto Silvana Armat

ora pamantului (8) (Copy) ora pamantului (7) (Copy) ora pamantului (6) (Copy) ora pamantului (4) (Copy) ora pamantului (1) (Copy) ora pamantului (3) (Copy) ora pamantului (5) (Copy) ora pamantului (2) (Copy) ora pamantului (9) (Copy)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Morning

Acum 8 ani

Cum adica "si anul acesta" ? In care alt an a fost oprit iluminatul public? cativa ani la rand am scris administratiei locale, consiliului judetean, primarului, prefectului si etc. mailuri in care ii rugam sa participe la acest eveniment. Macar de ochii lumii sa chiar stinga luminile din centru... daca nu cred in aceasta miscare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus