Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Un câine antrenat la Sibiu a salvat viața unei femei de 74 de ani. Poliția Română l-a premiat

Un câine antrenat la Sibiu a salvat viața unei femei de 74 de ani. Poliția Română l-a premiat

Sav, ciobănescul german care a reușit să salveze viața unei femei în vârstă de 74 de ani la câteva zile de la dispariție, a fost premiat, vineri, cu prilejul Zilei Poliției Române.

Sav, alături de conductorul său, agentul șef Iulian David de la Poliția din municipiul Pașcani, au fost premiați, în cadrul unei ceremonii organizate de șeful Inspectoratului Județean de Poliție Iași, chestorul Ioan Scripniciuc, cu prilejul Zilei Poliției Române.

Recunoașterea vine după ce în luna octombrie o femeie în vârstă de 74 de ani, din localitatea Sirețel, a dispărut de la domiciliu.

După trei zile de căutări, septuagenara a fost găsită înghețată la o distanță de 20 de kilometri, într-o pădure de la limită cu județul Botoșani. Cel care a dat de urma bătrânii a fost Sav, un ciobănesc german în vârstă de un an și șase luni instruit la Sibiu. Întrucât în zonă compania de telefonie mobilă nu avea semnal, polițistul conductor, Iulian David, a fost nevoit să care femeia în brațe pe o distanță de câțiva kilometri.

Foto: Poliția Română

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Maria

Acum 6 ani

Bravo lor, om si caine! Sa traiasca sanatosi LA MULTI ANI! Si impreuna!
Raspunde

GOGA DIANA FLORENTA

Acum 6 ani

CIT TIMP VA AJUTA IN MUNCA VOASTRĂ,II POSTATI PESTE TOT SI II PREMIATI,IAR CÎND AJUNG LA VÎRSTA DE 8 ANI II PREMIATI CU CONDAMNAREA LA MOARTE,ABANDONINDU-I INTR-UNUL DIN LAGĂRELE MORȚII,NUMITE "ECARISAJE"! NICI MACAR ATÎTA RESPECT NU AU GUNOAIELE DE LA CONDUCERE,SA LE ASIGURE O BĂTRÎNEȚE DECENTĂ,PT.TOATA LOIALITATEA SI DEVOTAMENTUL CU CARE ACESTE SUFLETE SLUJESC OMUL SI TARA !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus