Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
16°C

Contract cu o firmă din Deva: dezinsecțiile din parcuri încep de luna aceasta

Contract cu o firmă din Deva: dezinsecțiile din parcuri încep de luna aceasta

Puțin peste 125.000 de lei este valoarea contractului semnat pentru serviciile de dezinsecție a parcurilor și zonelor verzi din Sibiu. Firma contractată de Primăria Sibiu este din Deva - S.C. D.D. Chim SRL din Deva -, iar prima dezinsecție împotriva căpușelor și a țânțarilor este programată pentru luna iunie.

În august se va repeta procedura împotriva căpușelor, iar în septembrie firma din Deva va împrăștia din nou substanțe împotriva căpușelor și a țânțarilor. ”Precizăm că pe tot parcursul sezonului cald serviciul de specialitate din cadrul Primăriei Sibiu va continua cosirea ierbii ca măsură menită să oprească dezvoltarea excesivă a căpușelor”, se arată într-un comunicat emis de administrația locală.

Aceeași firmă din Deva a fost angajată și pentru serviciile de deratizare a domeniului public din Sibiu, valoarea contractului fiind de 98.000 de lei. ”Raticidele vor fi amplasate în teren în luna iunie, acțiune ce va fi repetată în lunile septembrie – octombrie, în funcție de condițiile meteo”, comunică reprezentanții Primăriei Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 5 ani

ridicol! dezinsectie la doua luni dupa ce au aparut capusele? preventia probabil ca este ceva misterios pentru primarie...
Raspunde

wqcdslikhl

Acum 5 ani

Sa nu stropeasca cu ceva de la Hexi Pharma
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus