Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Justin Bieber l-a refuzat pe Trump

Justin Bieber l-a refuzat pe Trump

Pop starul canadian Justin Bieber a respins o ofertă substanțială din partea stuff-ului Partidului Republican pentru a cânta la un miting de campanie al candidatului conservator la Casa Albă, Donald Trump, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Potrivit ziarului spaniol, Justin Bieber nu vrea să aibă de-a face cu Donald Trump. Pop starul ar fi respins 5 milioane de dolari pe care donatori ai Partidului lui Trump i-ar fi oferit pentru un show de 45 de minute la un miting electoral.

Bieber, care la început a spus că vrea să se gândească, până la urmă a respins oferta fiind sfătuit de prietenul său, jucătorul de baschet LeBron James. El a fost influențat și de dansatorii săi, majoritar afroamericani, care nu s-au arătat de acord să participe la un recital în favoarea candidatului republican. Deși suma era de nerefuzat, cea mai mare oferită vreodată unui artist pentru un asemenea spectacol, idolul adolescentelor a preferat să aibă grijă de imaginea lui și să nu-și manifeste public sprijinul pentru acest partid. Chiar dacă asigură că nu este vorba de un miting electoral, candidații încearcă acum mai mult ca oricând să obțină susținerea unor figuri populare care să suscite simpatia alegătorilor.

Foto: s.telegraph.co.uk

Comentarii

1 comentarii

dorel

Acum 5 ani

stuff = chestie/chestii staff = personal
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus