Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Parcul Sub Arini, animat de cea de-a treia ediție Arini Fest Cinema

Parcul Sub Arini, animat de cea de-a treia ediție Arini Fest Cinema

Timp de trei zile, în parcul Sub Arini din Sibiu, peste 2.000 de sibieni au participat la cea de-a treia ediție Arini Fest Cinema. Programul, care s-a încheiat duminică, a inclus proiecții de filme în aer liber, sesiuni de VJ-ing  și o mulțime de evenimente și activități creative și sportive în mijlocul naturii.

Arini Fest ziua 2 _ Catalina Draghici (77)

Diminețile au fost dedicate celor mai tineri vizitatori ai evenimentului, care au luat parte la ateliere de pictură și manufactură oferite de cei de la Serious Fun. În plus, organizatorii i-au provocat pe partcipanții din fiecare zi la competiții de fotbal, volei și badminton.

Relaxare în mijlocul naturii

În timp ce diminețile au fost dedicate mișcării, după-amiază vizitatorii au fost invitați să se relaxeze. Cei prezenți s-au putut bucura de decorul simplist, dar de efect care a pus în valoare zona pârtiei de săniuș. Muzica ambientală a ajutat la crearea unei stări de bine și i-a țintuit pe cei prezenți în parcul Sub Arini, zilnic, timp de câteva ore.

Arini Fest ziua 3 Catalina Draghici (3)

Seara, DJ Campsauvage i-a introdus pe spectatori în lumea magică a fraților Coen, mixând diferite melodii din coloana sonoră a filmelor regizorilor, acompaniate de imagini din producții, iar când s-a dat startul, participanții au fost transpuși într-o altă lume. Pe pături, șezlonguri, scăune de grădină, pe baloții de paie, cu mic, cu mare, sibienii au împânzit pajiștea și au savurat fiecare moment petrecut în aer liber.

Credit foto: Cătălina Drăghici

Arini Fest _ Catalina Draghici (5)

Arini Fest _ Catalina Draghici (60)

Arini Fest ziua 2 _ Catalina Draghici (69)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus