Miercuri,
26.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Diaconu, campanie inspirată din PokemonGO pentru a-l aduce pe Ponta în PRU. Ponta: După Puie Monta am ajuns PokePonta

Diaconu, campanie inspirată din PokemonGO pentru a-l aduce pe Ponta în PRU. Ponta: După Puie Monta am ajuns PokePonta

Liderul PRU Bogdan Diaconu a iniţiat pe Facebook un apel pentru a-l aduce pe Victor Ponta în formaţiunea sa, inspirat din jocul PokemonGO, cerându-le susţinătorilor săi să îi scrie fostului premier un mesaj pentru ca "cel mai tare pokemon" să vină în PRU, Ponta răspunzând că, după ce a fost "Mickey Mouse" şi "PuieMonta", a ajuns PokePonta, scrie News.ro

"Apel către toţi românii! Ajutaţi Partidul România Unită să-l prindă la Pokemon GO pe cel mai tare POKEMON! Dă-i lui PokePonta un mesaj pe FB să vină la PRU!!!", se arată în mesajul lui Bogdan Diaconu.

După o oră de la postarea liderului PRU, Victor Ponta a răspuns, glumind pe Facebook: "Ei asta mai lipsea. După ce am fost Mickey Mouse, The Plagiator, PuieMonta, etc., etc., am ajuns şi PokePonta".

El a spus că deja copiii lui l-au "capturat", dar în ceea ce priveşte apelul lui Bogdan Diaconu "de mâine la Parlament vedem".

După campania de racolări începută de PRU, în urma căreia mai mulţi parlamentari au intrat în formaţiune, Bogdan Diaconu a afirmat că acum îl aşteaptă şi pe Victor Ponta să facă acest pas. În replică, fostul premier a spus că va ajuta PRU cu sfaturi, dar nu doreşte să plece din PSD.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus