Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Blocurile turn de pe Aleea Frații Buzești rămân fără apă

Blocurile turn de pe Aleea Frații Buzești rămân fără apă

„Apă Canal”  Sibiu anunţă că joi, 22 septembrie, între orele 08.00 – 18.00, vor avea loc lucrări de cuplare a rețelei noi de distribuție a apei potabile de pe Aleea Frații Buzești. O parte din locuitorii blocurilor turn, de pe Bulevardul Mihai Viteazu, vor rămâne fără apă.

 “În intervalul amintit, vor rămâne fără apă abonații din blocurile – turn (numerele 1, 3, 5, 7, 9, 11), precum și blocul 6 ( fosta CT 7) de pe Aleea Frații Buzești. Consumatorii din imobilele menționate sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă”, anunță Apă Canal.

Lucrările sunt executate de SC ”Linesoft” SRL Sibiu. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Sursă foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus