Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

PNL Sibiu definitivează mâine listele pentru parlamentare. Cine sunt favoriții

PNL Sibiu definitivează mâine listele pentru parlamentare. Cine sunt favoriții

Liberalii sibieni vor stabili joi seară lista pe care o vor propune alegătorilor la alegerile generale din 11 decembrie. Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că vor fi luate în calcul mai multe criterii, sondajul de opinie realizat în județ, activitatea desfășurată în organizație, până acum, susținerea primarilor și asigurarea unui echilibru între foștii democrat-liberali și foștii liberali. ”Din ce partid provin candidații nu este criteriul definitor, dar trebuie asigurat echilibrul între cele două foste organizații, așa cum se va întâmpla în toată țara. Sondajul de opinie e un criteriu. Un alt criteriu pe care îl luăm în considerare este susținerea din partea organizațiilor și a primarilor ca urmare a implicării în viața organizației și a implicării pentru Sibiu. În același timp, așezarea pe listă din punctul meu de vedere trebuie să urmărească și mobilizarea întregii echipe județene cu motivații clare pentru cei care în momentul de față sunt pe locuri mai puțin eligibile”, a declarat Raluca Turcan.

Fostul co-președinte al organizației, Mircea Cazan, susține la rândul său că va fi o dezbatere ce se va baza pe argumente. ”PNL acesta mare, s-a făcut din două partide. Conform protocolului de fuziune, ponderea acestui partid mare, la Sibiu este un raport unul la unul, la fel cum a fost la alegerile locale când s-a mers pe liste, câte un candidat de la un partid, apoi un candidat de la celălalt partid, la fel și la parlamentare ar trebui să se păstreze aceeași formulă. Ordinea pe liste se va vota, până la urmă și cu toții vom decide. Din acești 11 candidați sunt oameni care au muncit și merită. Acest partid mare, puternic, care este rezultatul managementului foarte bun al Ralucăi Turcan, vine din două partide, care la momentul fuziunii au fost egale. Da, pot fi modificări, de comun acord, pot exista discuții, dar ca și principiu, acesta este locul”, a spus Mircea Cazan.

În baza explicațiilor celor doi lideri PNL, cele mai mari șanse să ajungă pe poziții eligibile pe listele partidului la alegerile pentru Camera Deputaților și Senat le au: Raluca Turcan, Mircea Cazan, Christine Thelmann și Constantin Șovăială.

Sondajul PNL, gradul de încredere al candidaților

Raluca Turcan (PDL) – 43%

Mircea Cazan (PNL) – 28%

Christine Thelmann (PDL) – 21%

Nicolae Neagu (PNL) – 18%

Constantin Șovăială (PDL) – 14%

Virgil Popa (PNL) – 14%

Ioan Tămâian (PNL) – 12%

Florin Neag (PDL )– 12%

Diana Pavelescu (Forța Civică) – 11%

Marcel Luca (PNL) – 10%

Gabriel Budescu (PDL) – 9%

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Mihai Popescu

Acum 7 ani

Lista de gunoaie. Ca si cea de la PSD
Raspunde

un cetatean

Acum 7 ani

Pai cine ii voteaza pe astia, sunt mai gunoaie ca ei...sovaiala, cazan si turcan numele spun totul...
Raspunde

DD

Acum 7 ani

E trist. Aceasi oameni de valoare slaba....decat sa ii mai votez pe cei din PNL mai bine cu USR a lui Nicusor Dan.
Raspunde

Ups

Acum 7 ani

Da, e singura varianta care a ramas. Pana vedem de ce sunt in stare si astia...
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Pentru definitivarea listei,avind in vedere multiplele criterii,folosesc un soft sau tot cu socotitoarea cu bile...?Pina la urma,toti papagalii sunt PNL-isti sau,conform spuselor dl Cazan,prealabil sunt cautati la(nu va ginditi la prostii nastasiene!) pedigree:PNL-PNL sau PNL-PDL?N-ar fi normal ca,avind in vedere ca doamna Turcan e PNL-PDL(fost PD+PLD(fost PNL)) papagalii PNL-PNL sa aiba o bila,maro, in plus?E greu,nu-i asa?Da' nu-i mai greu decit fraza ''Conform protocolului de fuziune, ponderea acestui partid mare, la Sibiu este un raport unul la unul, la fel cum a fost la alegerile locale când s-a mers pe liste, câte un candidat de la un partid, apoi un candidat de la celălalt partid, la fel și la parlamentare ar trebui să se păstreze aceeași formulă.'' Bai Bula,ati fuzionat sau nu?Sunteti partid sau asociere tribala?
Raspunde

de acord cu Mihai Popescu de la nr. 1

Acum 7 ani

Cooo....RECT .............. Lista de gunoaie umane!
Raspunde

Nicolae Tarcea. Sibiu

Acum 7 ani

Pacat de Domnul Ion Tamaian daca nu va aparea pe listele de candidati pe un loc eligibil. Este un bun profesionist, un om onest catre in aceti 4 ani de deputatie a avut dese interventii si initiative legislative.
Raspunde

a

Acum 7 ani

Solidaritate intre moldoveni.
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Un artist veritabil care va rămânea în istoria Sibiului. Un politician nul .
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Go, Cioloş, go to USR ca să putem şi noi vota !
Raspunde

...

Acum 7 ani

psd=pnl=0 (zero)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus