Vineri,
03.02.2023
Parțial Noros
Acum
0°C

2005. Au fost oficiate 1007 căsătorii

2005. Au fost oficiate 1007 căsătorii

17 noiembrie

1946: Are loc în Piața Ferdinand un mare miting înaintea alegerilor.

1949: La Clubul Salariaților particulari s-a deschis expoziția planului de sistematizare a orașului Sibiu.

1971: I.C.S. Alimentara a deschis o nouă „Autoservire” în centrul municipiului, pe str. N.Bălcescu.

1978: A început la Sibiu Colocviul de gramatică contrastivă germană-română, organizat de Catedra de germanistică a Universității București, Institutul pentru limba germană Manheim și Facultatea de Istorie Sibiu.

1998: Asociația handicapaților neuro-locomotori a deschis o minigrădiniță pentru „recuperarea copiilor cu deficiențe fizice”.

1999: Studenții sibieni sărbătoresc „Ziua Internațională a studentului”

2000: Sibiul este, pentru o zi, capitala modei din Transilvania, datorită Festivalului de Modă „Ziua M”. Participă șapte case de modă din Sibiu, Oradea, Cluj Napoca și Deva.

2001: Î.P.S. dr. Antonie Plămădeală, mitropolitul Transilvaniei, Crișanei și Maramureșului, împlinește 75 de ani: „Mă bucur când îmi aduc aminte de tot ce am făcut”.

2004: Candidatul PNȚCD la președenția României, Gheorghe Ciuhandru, a vizitat Sibiul și Mediașul.

2005: Potrivit datelor înregistrate de Serviciul de stare civilă al Primăriei, anul acesta au fost oficiate, 1007 căsătorii.

2010: Primarul Sibiului conduce un BMW seria 5 cu pachet M, singura de acest gen din țară. Limuzina i-a fost oferită de Automobile Bavaria, cu care Primăria Sibiu colaborează din 2007. De atunci și până în zilele trecute, primarul a mai primit două mașini din seria 7.

Sursa: ,,O altă cronică a Sibiului – Hermannstadt”, Ion Mariș

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, "2010 Primarul Sibiului conduce un BMW seria 5 cu pachet M oferit de...." in 2016 "e-manuela" conduce un BMW seria 5 cu pachet M oferit de "iubi"...Voi credeti in coincidente? Eu....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus