Miercuri,
21.04.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Crucea Roșie Sibiu îl trimite pe Moș Crăciun sibienilor și în acest an. Alături de Crăciunițe

Crucea Roșie Sibiu îl trimite pe Moș Crăciun sibienilor și în acest an. Alături de Crăciunițe

Crucea Roșie oferă posibilitatea și anul acestora celor care sunt în căutare de Moș Crăciun  să închirize unul. Iar Moșul nu vine singur, ci alături de o Crăciunița. Serviciul este funcțional și anul acesta datorită voluntarilor devotați și sibienilor generoși.

“Deja avem cereri, avem oameni care ne solicită în fiecare an acest serviciu.  Mai putem să preluăm comenzi până pe 21 decembrie. De 10 ani Crucea Roșie Sibiu oferă posibilitatea sibienilor de a închiria un Moș Crăciun și o Crăciuniță pentru a le aduce darurile celor mici în seara de 24 decembrie. De asemenea Moșul și Crăciunița lui pot merge la serbări private la grădinițe dar și petrecerile de final de an ale companiilor sibiene", spune  Raluca Morar, director Crucea Roșie Filiala Sibiu.

Pentru familii prețul de închiriere este de 100 de lei, pentru grădiniție, creșe, petreceri private la firme, dacă sunt până în 25 de copii, costul este de 200 de lei, iar dacă numărul celor mici trece de 25 prețul este de 250 de lei.  Prin acest serviciu contracost, Crucea Roșie Sibiu își finanțează activitățile umanitare. Pentru informații și rezervări îi puteți  contacta la 0269 217 646 sau la 0741 118 975.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus