Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

WC-urile publice din Parcul Astra, reparate cu 4.500 de euro

WC-urile publice din Parcul Astra, reparate cu 4.500 de euro

Puțin peste 17.000 de lei, fără TVA, este valoarea contractului de reparare a toaletelor publice din parcul Astra, singurele din Sibiu care au ”luminator”.

Contractul a fost semnat zilele trecute de Primăria Sibiu cu o firmă tot din oraș: Gyps Construct SRL. Potrivit caietului de sarcini, intervențiile vizează desfacerea pereților de rigips și a zidăriei de cărămidă, refacerea instalațiilor de apă și canal, a celor electrice, dar și lucrări de tencuială. Contractul prevede și refacerea scărilor de acces. Cu formă circulară, WC-ul public de sub parcul Astra este singurul din Sibiu iluminat natural, cu ajutorul plafoanelor transparente. În municipiu există patru toalete publice (Piața Mică, parcul Tineretului, pasajul din Piața Unirii și parcul Astra), iar de anul trecut acestea au fost date în administrarea unei firme private.

toaleta publica Parcul Astra (10) (Copy)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

BON

Acum 5 ani

Mult prea puţine, destul de mari distanţele între ele şi sunt doar în zona centrală. Căutaţi soluţii şi pentru alte zone al oraşului. Există varianta cu cabine ecologice.
Raspunde

cetatean

Acum 5 ani

Exact !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus