Marţi,
26.10.2021
Cer Senin
Acum
-3°C

Dragnea despre vizita în SUA: Nu înţeleg de ce este atâta supărare, mi se spune că nu pot reprezenta România

Dragnea despre vizita în SUA: Nu înţeleg de ce este atâta supărare, mi se spune că nu pot reprezenta România

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților a spus luni seară că nu înțelege de ce invitația primită de el a iscat atâta "supărare". El a mai spus ca a primit invitația de la Comitetul de organizare al evenimentului, și a confirmat că deplasarea va fi plătită de Camera Deputaților.

"Nu înţeleg de ce e atâta supărare pe marginea acestei invitaţii. E un eveniment important, la care am primit o invitaţie şi am decis să o onorez, şi eu, şi premierul. (...) Eu am primit acea invitaţie de la Comitetul de organizare a acelui eveniment, pentru că, neexistând o administraţie în mod oficial, singura structură care face aceste invitaţii tuturor celor pe care vrea să îi aibă acolo în aceste zile este acest comitet şi am primit de la acest comitet o invitaţie, transmisă de vicepreşedintele comitetului. Nu înţeleg de ce atâta supărare", a spus Dragnea, citat de news.ro.

El a comentat şi precizările Administraţiei Prezidenţiale pe această temă: "Am înţeles că nu pot să reprezint statul român. Dacă cineva o să mă întrebe acolo de vorbă, probabil că o să-mi fac ceva curaj şi o să răspund. Cred că nu este interzis".

"Este un eveniment important şi eu chiar nu vreau să îl duc în derizoriu, indiferent de supărările unuia sau altuia. (...) Nu vreau să mai comentez despre asta. Am înţeles ce a spus şi Administraţia Prezidenţială. Cu toate acestea, eu mă încăpăţânez să merg", a spus liderul PSD.

 

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2017/01/16/administratia-prezidentiala-delegatii-formate-din-reprezentanti-ai-unor-institutii-sau-partide-nu-reprezinta-oficial-statul-roman/

http://www.turnulsfatului.ro/2017/01/16/dragnea-si-grindeanu-au-fost-invitati-la-ceremonia-de-investire-a-presedintelui-trump/

 

 

Comentarii

5 comentarii

M

Acum 4 ani

raspunsul e simplu...esti un infractor dovedit,condamnat definitiv...cu un al doilea dosar in instrumentare
Raspunde

judet

Acum 4 ani

Corect este sa reprezinte Teleormanul!
Raspunde

roman

Acum 4 ani

De rusinea curcilor .......sa ne reprezinte un penal in SUA .....de parca santem un popor de nimic Asta intrece orice masura de bun simt ........pe la Teleorman nu se stie de asa ceva
Raspunde

Augnik

Acum 4 ani

Päi dacä Multi au refuzat sä meargä la ceremonia de änvestire o sä se bucure Tr....p cä va veni cel Putin Liviu .
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

de ce nu merge pe banii lui ca doar nu reprezinta statul roman si atunci de ce sa ii plateasca deplasarea romanii prin camera deputatilor? nu are destui bani, i-a investit pe toti in conacul pe care il are?... DNA-ul de ce nu se sesizeaza?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus