Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Câştigătorul premiului de 16,7 milioane lei la Loto 6/49 este din Vaslui

Câştigătorul premiului de 16,7 milioane lei la Loto 6/49 este din Vaslui

Câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6 din 49 de duminică s-a prezentat astăzi la sediul central al Loteriei Române pentru a-și ridica banii.  Este din Vaslui și are în jur de 40 de ani.

Biletul norocos, care valorează 16.693.565,48 lei. a fost jucat la agentia 37200 din Vaslui și a fost completat cu trei variante simple, transmite Loteria Română printr-un comunicat de presă.

„Multumesc lui Dumnezeu și Loteriei Române pentru norocul care a dat peste mine. Acum am posibilitatea de a face multe fapte bune”, este mesajul transmis de câștigătorul marelui premiu.

Ascesta joaca la Loto 6 din 49 și Loto 5 din 40 de la varsta de 18 ani, săptămânal,  și întotdeauna joacă variante simple. Numerele jucate sunt alese întotdeauna la întâmplare. Vasluianul  a aflat că este câștigătorul marelui premiu luni și va continua să joace, ca și până acum variante simple, atat la Loto 6 din 49 cât și la Loto 5 din 40. Conform reprezentanților Loteriei Române, cu banii câștigați acesta vrea  să-și deschidă o afacere, dar și să ajute secția de oncologie a spitalului din Vaslui.

Dupa aplicarea impozitului, suma care îi rămâne castigatorului este de 12.570.236,48 lei. Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2163

Comentarii

2 comentarii

politrucul

Acum 7 ani

Foarte bine! a dat norocul peste el! În județul Vaslui e cea mai mare sărăcie din țară!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, daca n-ar fi dat de prostu' va dati seama ca norocu' putea sucomba umbland dezorientat pe strada?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus