Duminică,
26.03.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Primăria primește cererile comercianților interesați de Ziua îndrăgostiților și Mărțișor

Primăria primește cererile comercianților interesați de Ziua îndrăgostiților și Mărțișor

Administrația locală anunță că cei interesați să comercializeze produse specifice Zilei îndrăgostiților și de Mărțișor pot depune cererile de închiriere a domeniului public de săptămâna viitoare.

230 de locuri de câte doi metri pătrați fiecare vor fi disponibile, și în acest an, pentru cei interesați de a vinde pe pietonala Nicolae Bălcescu. Numărul este egal cu cel de anul trecut, când – în preajma zilelor de 1 și 8 Martie – toate au fost ocupate. Ordinea locurilor în teren va fi dată pe principiul primul venit, primul servit. ”Pentru Sfântul Valentin, depunerea cererilor se va face în perioada 6-10 februarie, iar avizul se va elibera pentru comercializarea produselor în perioada 8-14 februarie, pe strada Nicolae Bălcescu. Pentru 1 Martie și 8 Martie, cei interesați pot depune cereri, după cum urmează: de luni, 13 februarie până miercuri, 15 februarie, comercianții din județul Sibiu și de joi, 16 februarie, până vineri, 17 februarie, comercianții din alte județe. Aceștia vor primi aviz pentru vânzarea produselor în perioada 23 februarie-9 martie, pe strada Nicolae Bălcescu (tronsonul Farmacia 24 – intersecția cu strada A. Xenopol), fiind alocate 230 de locuri a câte 2 mp fiecare”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

martisoare k (4)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus